reklama

mamusie grudniowe:)

ALUSIA I MAMUSIA ASIA krople dopiero jak woda morska nie pomoze, taz mam STERIMAR i Fride, dzialaja niezle, tylko maly sie strasznie drze! zobaczymy rano...

nonek u mnie suszarka ostatnio pomogla :-)

Dita :laugh2:

reklama
U mnie suszarka nie dziala :no:
Soli uzywam codziennie po kropelce, a i tak jak sa gilki to sa wlasnie takie ciagnace sie kleiste. Zastanawiam sie nad tym rzucaniem sie przy cycu a zatkany nosek. Moja sie w dzien strasznie wkurwia przy cycu, je 3 minuty i juz wkurwienie. Nie wiem dlaczego. Pote drugi cyc je 5 minut i znowu sie rzuca, Jak daje zaraz po cycu butle bo mysle ze juz cyce puste ta sie wkurza. Ja juz nie mam pojecia co jest grane. W nocy jest cudnie. Czy dziecko moze sie najjesc w 5 minut??????
Kuzwa kupilismy wage elektroniczna a ta pokazuje raz 4,4 u malej a raz 4,1 po 1 minucie!! Mam w dupie takie wazenie, nie wiem czy mala przybiera, nie wiem czy sie najada, nic juz niew wiem....chyba pomylilam watki. Sorry

moj ma wlasnie to samo pingwinek!!
mam nadzieje ze to sprawa zatkanego noska bo jak nie to nie mam pojecia co jest grane!!
ponoc dzieci moga najadac sie w 5 min jak porzadnie ssa!!
z tym ze moj wisial kolo 30 min na cycu, nie chce mi sie wierzyc zeby nagle sie najadal szybciej!

No ja czytalam ze w 10 minut. Moja mala strasznie mocno ssie, ale ostatnio mierzylam czas 4 minuty! to juz przesada. Najlepsze ze mala potem nie chce jesc przez 2-3h!! Ale zauwazylam ze takie mocne wkurwienie jest przy pierwszym, przy drugim juz jest tak bardziej lightowo. I przy drugim mala sie bardziej wycisza. Acha a jak tak wpiernicza cyca to sie az poci!

no ja wlasnie wczoraj dzwonilam do poloznej ze szkoly rodzenia ona pracuje w pogotowiu laktacyjnym i mowila ze wlasnie moze sie najesc w 5 min. bo my juz teraz mamy ponoc tzw mleko wlasciwe ktore jest bardzo syte!
tez mi jakos ciezko w to uwierzyc :-)

mam juz superpania tutaj u rodzicow w razie czego i na czas mojej pracy przy fabule
a w waw szukam
jest taki serwis niania.pl tam dajesz i szukasz ofert
na razie jestem umowiona z 3 babkami jak wroce na pogadanke
sie zobaczy

reklama
To moze byc od zatkanego noska. Choc moja Majerana nie miala nic w nosku, nic jej nie dolegalo a sie tak rzucala przy cycu, ze masakra. W nocy ok, choc czasem tez sie buntuje.Ale w nocy jest mniej swiadoma. Dlatego ja od okolo m-ca walcze z laktatorem i podaje z butli. Na razie nie sprawia mi to wiekszych problemow.Polecam Wam stronehttp://www.twoja-ciaza.com.pl/, tam jest ekspert od laktacji. Jakas podobno rewelacyjna. Zreszta przyjmuje we Wroclawiu i nie wiem czy sie do niej nie wybrac. Ale tam mozna zadac jej pytanie, sa podane odpowiedzi na inne pytania. naprawde warto tam zajrzec.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry