reklama

mamusie grudniowe:)

Pingwinek - sprawdziłam - jeśli w opłatach wybrano opcję - ,,Infant do 2 lat" to niestety dziecko podróżuje na kolanach. jeśli powyżej 2 lat i większa opłata - ma osobne miejsce.

Roni
- no z tobą się skontaktować....wcale nie mozna...
Postaw się trochę rodzicom - powiedz że przyjechałaś na chwilę to mają ci pomóc! Zmiękną jak zagrozisz, że wyjedziesz lada moment

reklama
Moje dziecie znow w nocy nie chciala cyca, musialam jej dac z butli. Ale wyczulam, ze jest lekko zaflegmiona i to z tylu, w nosogardzieli. Zadzialalam Fridka i pozniej juz ciagnela. Ale sie darla. Pewni sasiadzie mnie wyklinali. 3 rano a tu taki koncert.
Roni jak chcesz karmic to staraj sie caly czas pobudzac piersi. Nawet co godzine. To nic, ze nic nie leci. Laktacja moze wrocic dopiero po kilku dniach. Nawet 4-5. Ale nie wiem czy nie lepiej sie wyluzowac. I przejsc na modyfikowane. Na pewno Jas bedzie duzo spokojniejszy.
Czemu rodzice nie chca? Chociaz cie rozumiem. Moja matka nigdy nie miala instynktu macierzynskiego.(dziwie sie, ze dwojke urodzila). Dla niej dzieci byle z daleka. Bo ja np. ubrudza. Marianny jeszcze na rekach nie trzymala, Z Julka tez ma kontakt znikomy. Na szczescie moj kochany tatulek jest inny.

Moja też własnie ma zatkane bardziej zatoki niz glutki w nosie nie wiem jak się tego ścierwa pozbyć :no:

Ja dziś nie śpie od 3:30, młoda wstała na cyca potem ulała całą zawartość brzuszka (bo chyba nie był to paw), musiałam przebrać wszystko, potem jak już się zaczynałam zbierać do spania to walneła kupsko :eek: takie, że trzeba było z dupskiem iść pod kran a potem to juz mi się kurna spac nie chciałało :sick: zrobiłam pranie, posprzątałam w kuchni i takie tam...

Roniak pogadaj z rodzicami może trzeba im powiedzieć tak prosto z mostu o co Ci chodzi :tak:

roni do lekarza marsz!!!
kurde dziewczyno chcesz sie wykonczyc?
faceta masz dzielnego komandosa to sama tez nie zanizaj poziomu
pol roku zleci jak z bata strzelil, Marek wroci , beda wakacje i cieplo, kaska jakas wpadnie, poczujesz sie lepiej
teraz glowa do gory i wiecej szacunku do siebie dziewczyno!!!
pamietaj jakby co my Cie wszystkie bedziemy wspierac jak jeden maz
zapraszam do mnie jak masz chec!
nie daj sie rodzicom
jeszcze beda zalowali bo wnuki to jest blogoslawienstwo a jak maja jakies ale to kit im w oko, zobaczysz jeszcze sami przyjda
pamietaj jestes super mama i nic tego nie zmieni
tylko prosze mi o siebie zadbac!!! bo jak dbac o malego jak sie samemu chorowitym!!!

komandosi nie pekaja !!!

caluje mocno

Roni wpadaj do kotrejs cioctki bb na tydzien - do siebie zapraszam-
przypilnujemy Ci Jaska bys sie wyspala i do lekarza poszla

jak z cyckami nie dajesz rady to wal sztuczniaka
a rodzicow musisz potrzasnąć by sie ocucili
zostaw Jaśka i ucieknij ehhehee a tak serio to porozmawiaj z nimi szczerze

i badz dzielna!!!!!

ja sobie nie wyobrazam puścić mojego chlopa chociaz mialby przywiezc miliony
chyba bym nie dala rady

Roni - żal się ile trzeba, jak Marek wróci to przy naszym tempie ten wątek będzie miał ze 300 tsięcy stron - więc nie znajdzie:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry