reklama

mamusie grudniowe:)

dokladnie tak jak mowi nieistotna
nie ma sie co wstydzic
bez przsady laska!!!

a do 9 marca to chwila moment i juz
a starymi sie nie przejmuj
olej
nie to nie
potem beda zalowali

grrr wnerwiaja mnie jak nie wiem:wściekła/y:

reklama
Roni, kochanaaaaa!!! bidulko nasza... ale nie mozesz zapominac o sobie w tym wszystkim!! zdrowie jest najwazniejsze!!! to powazna sprawa, takie krwiste wymioty, jakas perforacja zoladka czy cos, nawet jak wrzody!! a ty juz nieraz mowilas, ze nie jesz, ze chudniesz i w ogole! a jeszcze maly ssie jak najety! toz z ciebie nic nie zostanie, same toksyny, bo on ci wszystko, co dobre wyssie! masz isc do lekarza, choby maly cyrki odstawial, bo doprowadzisz do wiele gorszej sytuacji! i jak wrocisz chora do gdanska, jak bedziesz zdana tylko na siebie, to jak bedziesz mogla zajac sie malym, obrobic w domu, lezac w lozku i cierpiac?? musisz sie teraz wyleczyc, poki ktos choc na chwile ci pomoze!!!
a nie masz tam jakiejs siostry czy cos???

jesli chodzi na alergiczne reakcje na obcych - moj, jak jest kilka nowych osob, jak robia halas, to tez wyje wnieboglosy, na pewno juz kuma, ze to nie sami swoi. ale sie przyzwyczai. bez obaw. :)

Miłka:-)
Ania wielka buzia:-) Ale z tego co mówiłaś o rodzicach na spacerze skurczów w szpitalu, to radzę UWAGA: olej ich:wściekła/y: , myśl o Was i wracaj jak najszybciej to możliwe! Nie daj sie ojcu! Pamiętaj już nie ma na Ciebie takiego wpływu!!! Masz własne zdanie!!! Jesteś silna!!! Marek jest z Tobą!!! Masz własne życie a u nich jesteś tylko chwilkę!!!
I radzę nie zbliżać za bardzo na siłę Jasia do dziadków, mimo że to rodzice, bo to chyba najbardziej stresujące dla Ciebie i niego. Oszczędzisz nerwów:tak:
Trzymam kciuki . Kobito jedz więcej!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie patrz na nic nawet z Jaśkiem na kolanach!!! Zrób sobie kanapki i wcinaj!!!:tak: :happy:

Sto lat dla SOLENIZANTÓW!!!

wszystkiego naj dla Natalki :laugh2:

Roniak nie daj się rodzicom i zadbaj do cholery o siebie :tak: Marek bedzie chciał wrócić do ekstra laseczki a nie jakiejś wykończonej i zaniedbanej paskudki ;-)

Dziękujemy w imieniu poważnie dwumiesięcznej miss Bychawy.:-D

Roni
- podpisuję się pod Luckymamą - zajmij się sobą i Jasiem, reszta mimo uszu!

Pingwinek
- twojej Merc też życzę wszystkiego naj - bo w sumie w tym miesiacu miesięcznicy juz mieć nie będzie:-)

Roni, jestes dzielna babka, pamietaj. A Marek jest wspanialym facetem, ktory na pewno cie wspiera myslami i wie, ze ci zle i smutno bez niego. jemu zreszta tez na pewno niewesolo. Parenascie tygodni - dacie rade :-) czas tak zapier... ze szok. :-) wielki cmok. a jak tylko wrocisz, daj znac, przyjedziesz do mnie, albo ja do ciebie z malym i zobaczysz, humorek sie poprawi. a ja malego przypilnuje, cobys mogla sama cos porobic, jak bedziesz chciala. serio mowie :-)
moze sie uda zrobic to spotkanie trojmiastek niedlugo??

a z innej beczki - asia miala racje, maly duzo spi, jak nigdy, ale to dobrze. nie leje sie przez rece na szczescie, a pomiedzy spaniem - gada i sie smieje, wiec jest dobrze. jak wzielam wczoraj eurespal, to same mi sie oczy zamykaly...!
a teraz zazywam teraz ten ambrohexal - i polecam na kaszel!! dwa razy zazylam i nic mnie nie meczy juz!

Dita!!! zdroweczka i duzo radosci dla malutkiej!! i maly gift :-)

Po pierwsze: Wszystkiego naj naj dla naszych jubilatek!
Po drugie: Dziewczyny ja nie chce nikomu nic zlego powiedziec, ale Solenizantki i Solenizanci to na imieniny, Jubilatki i Jubilaci na urodziny!
Po trzecie: Roni my tu jestesmy abyc mogla sobie wylac wszystkie zale, abys nam sie wirtualnie wyplakala w rekaw. Zebys miala choc wirtualnie wsparcie psychiczne. Pamietaj mimo wszystko nie jestes sama! I placz nam tutaj, placz. To pomaga. Bedzie Ci choc ciupke lepiej. A Marek jak wpadnie to zapraszamy!

Roniak - komandosi nie pękają:tak: trzymaj się!!! nie obawiaj się uczuć! wal jak w dym! zapraszam do mnie:tak: chyba jesteś gdzieś tu w pobliżu, bo kiedyś pisałaś, że masz tu rodzinkę!!!
A starych olej i się nie przejmuj... pamiętaj, że MaArek cię kocha i my cię kochamy i zawsze możesz się wyżalić!!!

Się pochwalę - nowy artykuł napisany dzięki wam:):):)
https://www.babyboom.pl/niemowleta/rozwoj/mama_idzie_do_pracy.html

STO LAT, STO LAT, STO LAT
dla obchodzących jakieś święto dzieciaczków /nonek:-D - ani solenizant, ani jubilat:-) /

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry