..aenye
Mama grudniowa'06
czesc dziewczynki 
nic mi nie jest, po prostu kompa nie mam.. mam nadzieje, ze niedlugo sprawimy sobie nowke sztuke
zyje przygotowaniami do wyjazdu mojego ukochanego przyszlego mezusia
(dzisiaj ustalilismy w USC date slubu.. 16 wrzesnia, 13.00 hihi) strasznie mi smutno, ze jedzie, ale mam nadzieje, ze szybko zleci... 2 miesiace
wyjezdza juz w najblizsza srode...
u mnie dziwnie, kilka razy malo co nie zemdlalam z tych upalow w autobusie, masakra... a dzisiaj to juz ledwo sie przytrzymalam sciany w szpitalu, bo nie moglam zapanowc nad swoim cialem
tak duszno...
moja kochana babcia teraz w szpitalu - noge zlamala w udzie... biedulka
ale humor jej nie opuszcza, wiec mam nadzieje, ze szybko wstanie
i nie bedzie marudzic.. wiecie, jak to ze starszymi ludzmi... ale moja babcia bardzo na chodzie i licze bardzo na nia, ze pomoze nam w opiece nad nazym skarbkiem, jak sie urodzi...
poza tym strasznie bola mnie cycki, znaczy - tak ciagna, jakby skurcze jakiess... chyba rosna ;-) sa juz calllkiem spore! czasem az nie moge reka ruszyc! hehe
a Dzidzi w ogole nie czuje na razie... az sie zaczelam martwic.. na szczescie wizyte mam juz we wtorek, dam znac
bede go prosic, zeby wyszukal klejnoikow naszego Skarbka ;-) moze sie uda? a noz, widelec... ;-)
i brzuch mi nie rosnie wcale :/ mam wrazenie nawet, ze sie zmniejszyl :/ ale moze taka moja uroda
do bra, to tyle
czarna - ale ja mysle, ze ty bedziesz miala dziewczynke jednak ;-)
buziaki! do kiedys ;-)
nic mi nie jest, po prostu kompa nie mam.. mam nadzieje, ze niedlugo sprawimy sobie nowke sztuke
zyje przygotowaniami do wyjazdu mojego ukochanego przyszlego mezusia
u mnie dziwnie, kilka razy malo co nie zemdlalam z tych upalow w autobusie, masakra... a dzisiaj to juz ledwo sie przytrzymalam sciany w szpitalu, bo nie moglam zapanowc nad swoim cialem
moja kochana babcia teraz w szpitalu - noge zlamala w udzie... biedulka
poza tym strasznie bola mnie cycki, znaczy - tak ciagna, jakby skurcze jakiess... chyba rosna ;-) sa juz calllkiem spore! czasem az nie moge reka ruszyc! hehe
a Dzidzi w ogole nie czuje na razie... az sie zaczelam martwic.. na szczescie wizyte mam juz we wtorek, dam znac
i brzuch mi nie rosnie wcale :/ mam wrazenie nawet, ze sie zmniejszyl :/ ale moze taka moja uroda
do bra, to tyle
czarna - ale ja mysle, ze ty bedziesz miala dziewczynke jednak ;-)
buziaki! do kiedys ;-)