reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Piotruś po męczeniu przez rodziców przez dwie doby wrócił do przedszczepionkowej normy i spał ciągiem w nocy 6 godzin (w końcu!!):-)
Że ja na to tak późno wpadłam...;-)

Kulka, wklej jakąś fotkę to może ja ci powiem :-D

Kinga, pamiętamy i o Tobie i o Filipku! 100 lat!

Darek tam jest na radach nadzorczych i zebraniach grup członkowskich, no i w pn na dyżurze, mógł ci się obić o oko... Ale ja? :confused:

Roni to najczesciej jest tak, ze od 4 m-ca ( czyli jak skonczy 4 miesiac). Ale ja zapodawalam duzo wczesniej- starte podgotowane jabluszko, teraz do tego dodaje marchewke. I kaszki- taka ryzowa co sie dodaje do mleka. I wydawaloby sie, ze po takiej kaszce o 23 powinna Majerana spac jak ta lala do rana. A gowno,wczoraj o 1.30 obudzila sie z takim wrzaskiem i jadla lapczywie jakby cala dobe nie jadla. Pozniej o 6 znow powtorka z rozrywki. Mysle, ze spokojnie mozesz Jaskowi zapodawac juz jakies wynalazki. Narazie dac poprobowac. A powiedz mi, bo wlasnie nad ranem sobie myslalam o tym, jak Jasio ze sztuczniakiem? Wciaga juz?

Roni - nic nie bój. Jak zgłodnieje to wtrząchnie i sztuczniaka. A ty gdzie dziś wybywasz?
Kinga - Sto lat dla Filipka i nie mazgaić mi się tu tylko pojawiać częsciej!!!!

Nat mnie wykończyła... do pierwszej w nocy ryczała. Jeść nie, pić nie, sucho, nie za ciepło, nie za zimno - jak była w wózku telepana to spała, jak nie - ryk. Dziś mam oczy jak podbite.

W ogóle to wczoraj miałam zje*any cały dzień. Łącznie z ang, na którym jest zwykle fajnie, ale wczoraj było 4 osoby, facet się wkurzył, ze tak mało i nas opieprzył. Tych, ktrzy przyszli!!! Oczywiście powiedziałam co o tym myślę, bo ja już tak mam że walę prosto z mostu no i się typ obraził. A ch.m.w.d.
...Ale jutro kartkówa za to...:baffled:

Jestem w koncu, dzisiaj o 5tej w nocy po 2 tyg moj maz wrocil i bylo fajnie chociaz to 5 ta :-D
STO LAT DLA NASZYCH DZIECIATEK, TROJACZKOW I FILIPKA.

Kasia my tez chrzcimy 9 czerwca :-)

Ja na razie nic nie daje oprocz mleka. Ale moja jest najmlodsza z grona udzielajacych sie mam. Robi super kupcie bez wysilku co dwa dni wiec na razie nie mysle o jabluszku, a i mleko modyfikowane ciagnie raz dziennie, wiec sie nie opawiam przejscia na mieszanke. Jedyne co to jak jem owocy czy wazywa to daje jej troche soku na smoczek i tak uwielbia: pomidora, banana, winogroni, jablko :tak: i sie uspokaja, bo najczesciej sie wnerwia jak siedzi w bujadelku a my jemy wlasnie wiec jej daje posmakowac.

HURRA JUTRO LECIMY DO POLSKI, AZ SIE BOJE JAK MALA ZNIESIE PODROZ SAMOLOTEM, NIBY 2 GODZINY, ALE DLA MNIE TO BEDZIE WIECZNOSC. LECIMY SAME I KOGO JA SCISNE ZA DLON PRZY STARCIE I LADOWANIU-NIE LUBIE TEGO, BOJE SIE.

witam

sto latek Filipku

pingwinek my cie bedziemy sciskac wirtualnie, a jaka linia lecisz?

moj Tomek pracuje na lotnisku to cie powita;-)

BOBOMIGI

znalazłam fajny akrtykuł i stronę na temam porozumiewania się z dzieciaczkami (które jeszcze nie potrafia mówić) za pomocą migania
poczytajta se dziewczyny :-D

Sta lat sto lat dla Filipków dwóch!!!!!!:tak:
Filip ..aenye i Kingi dziś kończą 3 miesiące!!!
Sto lat sto lat:-) :happy: :laugh2: :-D
MiniMaksio ściska brata ciotecznego:happy2: :yes: :happy:

Kasia_z ;-)

..aenye, spokojnie to niewyspanie kiedyś minie. Buziaki, przytulaki i głowa do góry.
Minimaksio też ostatnio daje mi w nocy popalić, ale ja nigdy nie miałam komfortu spania przez 7 godzin z rzędu przy obu chłopcach:sick:

Atol jeszcze raz cierpliwości;-)
Nonek gratuluję domu:-)

Sa_raa nas wszystkie ściska i pozdrawia.:-)

reklama
Nonek wklej nam ten Wasz domek.

Lece Wizzerem. Niestety mala bedzie na moich kolanach caly czas:no: Ale pozytywna rzecz ze moge miec wozek do konca, zanim nie wsiade na poklad, a na schodach obsluga mi go wpakuke do luku. Cieszy mnie to bo nie wyobrazam sobie malej na rekach od czasu odprawy do wsiascia do samolotu (1,5h)

Do góry