reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

mamusie grudniowe:)

Powiedz mi na jakim etapie Twoj maz moze wykanczac. Tzn. to jest stan surowy zamkniety- trzeba zrobic wszystkie instalacje i wylewki, ocieplic z zewnatrz. Ale zreszta napisze na priva pozniej, nie bede zasmiecac tutaj. A i jeszcze jak bardzo jest drogi...:eek: tylko szczerze.

Zapodam info Pawłowi... i dam ci znać na priva...
nie wiem jak z ocieplaniem od zewnątrz, ale środek na pewno + instalacje... a jak już macie podłączony gaz i prąd, to jest jeszcze taniej...
DLA ZAINTERESOWANYCH:
Na pewno nie jest drogi...
np. płytki może położyć od 25 zł/m2 /zależy od ilości i wzoru... karo jest np. droższe/
panele - od 15 zł/m2
gładź - od 20 zł/m2
malowanie - od 4 zł/m2
jest jeszcze możliwość aranżacji kuchni i jej wykonanie - ale to już są konkretne ceny za projekt:laugh2:
to są ceny, które ja znam z oferty, bo ją robiłam:-D ale za każdym razem negocjuje ceny za projekt, im większy tym taniej:laugh2:

Ależ mu zrobiłam marketing i reklamę:-D :-D :-D

reklama
a ja wam teraz cos powiem
jak stoicie to usiadzcie a jak siedzicie to najlepiej sie polozcie
bo ja sie ***** polozylam prawie na podlodze
poniewaz czuje sie do dupy i wogule fatal do tego moja @ ma opoznienie to zrobilam test
i co??? ku rwa mac jeb ana w dupe!!!
dwie kreski!!!!!!!!!!!! a ja ***** nie wiem jakim cudem????? bo chyba wiatropylnie albo zasrane gumy byly podziurawione albo nie wiem o co chodzi
jedna byla slaba ale zawsze to DWIE a nie JEDNA!!!!!!!!
jutro ide do lekarza

mialam mega dol ale juz mi iprzeszlo
a moj facet co na to? ON SIE JARA!!!!! jest kurewsko zadowolony
no bo dwa za jednym zamachem, pomeczymy sie dluzej a potem luz
ja pier dole!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

i jak tu nie wierzyc w sny i inne bzdety??????
dzieki nonek;-)

Laseczki czy ktoras zna w Warszawie dobrego prywatnego pediatre. Musze w Polsce mala zaszczepic na gruzlice (bo tutaj nie szczepili przy urodzeniu) Chce prywatnego bo nie mam czasu na czekanie na wizyty itd.
Z gory dziekuje.

Sugar nie gadaj, nie wiem co mam napisac!!! Ja mialam kiedys dwa testy pozytywne wlasnie takie ledwo ledwo i niestety w 6 tyg byla resorbcja.

sugar - - aaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D

No i miodzio.!!!

Powiem wam,że ja też jeną @ miałam na samym początku brania prochów, a teraz nie mam, ale sądzę że to przez cerazette - przecież one hamują owulację i pisze,ze może @ nie być...
...mam nadzieję, że nie dołączę do Sugar:-):-):-)

Sugar no to moje najserdeczcniejsze zyczenia!!! Ladnie Ci wysnilam.... pisz tu szybko co i jak, jak tylko bedziesz pewna. Choc lekarz na tym etapie moze jeszcze nic nie powiedziec, tak jak bzlo u mnie z Majerana.

Nonek ja robię na zwykłym mleku z foli bo nawet z kartonu powodowło u małego "ciężki" brzuszek.. :baffled: Ale rozwadniam wodą mineralną w proporcji 1:1,5 czyli szklanka mleka i 1,5 szklanki wody a na to dwie łyżki płaskie kaszy manny błyskawicznej bo ona jest drobniejsza niż zwykła kasza. Są kasze manny, których nie trzeba gotować takie z owocami błyskawiczne które dodaje się do gotowego mleka i myślę, że mogło by to być modyfikowane. Bo tą kaszę co ja robię trzeba w mleku gotować 2 min więc modyfikowane się nie nadaje- traci wszelkie wartości po gotowaniu. Jak małemu będzie mało już jedna dawka kaszy (teraz dostaje tylko po kąpieli na nocne spanie) to będę tamtą kaszkę próbować. A narazie wystarczy że w nocy ładnie śpi. On zadowolony bo najedzony, ja bo wyspana, mąż bo ze zmęczenia nie piżdżę mu w dzień.. Więc.. NIECH ŻYJE KASZA MANNA!!!:cool2:

powiem wam ze jestem mowiac brzydko i okropnie obsrana ze strachu
moze i hormony ale jak wytlumaczyc dwie kreski? i to ze mi niedobrze i spac sie chce???
kur wa mowie wam
przewertowalam chyba wszystkie mozliwe tematy i watki co do drugiego i kiedy i jakie za i przecie i wogule
jutro o 17 ide do lekarza zobaczymy

miod ku rwa no mowie wam MIOD!!!!!!!!!!!!!!
i nie popije sobie na weselu mojej siostry ani kuzynki
no zesz kurfa fak zaskarze durexa czy cos bo to sa jakies czary ******!!!!!!!!
niemozliwe normalnie

no tosz kurfa prosze bardzo:

spa0170ur9.jpg

reklama
Do góry