Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Sugar.. dopiero się doczytałam.. O rany.. ale fajnie.. pierwszy nowy dzieciaczek wsród grudniowych mam.. i co najlepsze.. też o ile naprawde będzie będzie grudniowym dzieciaczkiem
No to masz prze****** (przepraszam za wyrazenie). Ale kazda mama dwoch dzieciaczkow Ci to powie. Ale moja bratowa tak ma jedno po drugim i jest bardzo zadowolona. A moj znajomy ma dwie corki jedna ze stycznia druga z grudnia tego samego roku... tez niezle! Chyba bede czesciej opowiadac swoje sny.
zobaczymy co powie moj gin jutro
chociaz przy pierwszym razie jak mu powiedzialam ze zrobilam test i mozliwe ze chyba jestem w ciazy to usmiechnal sie od ucha do ucha i stwierdzil: NIE MA CO GDYBAC, SA DWIE KRESKI TO JESTESMY W CIAZY
i jak tu sobie nie strzelic w leb???
ps
wg mnie jest slaba hehe
bo piewrwszy raz to byla czarna az
kate mam pytanie natury zusowej
jestem teraz na macierzynskim
jak to jest teraz z zatrudnieniem
czy ja od razu po macierzyunskim moge isc na L4 ewentualnie? czy jak to wszystko jest???
ps
oczywiscie ciagle zakladam ze ten test to lewizna a jutro sie to potwierdzi hehe
a ja sie pochwale ze wkoncu moje dziecie zrobilo kupe hurrraaa po 6 dniach
pol godziny meczarni i placzu ale sie udalo
ide mu dzis kupic soczek jablkowy