reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

mamusie grudniowe:)

Sugar - jeśli jesteś normalnie zatrudniona, to możesz iść na L4 od razu po macierzyńskim, ale przez pierwsze 35 dni płaci ci pracodawca... potem ZUS:)
Wytrzymamy do jutra....

reklama
Sugar wiadomosc dnia!!

FANTASTYCZNIE!! :-) :-) :-)

Teraz jestes w szoku ale przypomnij sobie, ze chcieliscie szybko drugie baby!!! prawie za jednym zamachem!!

Iggy jest taki grzeczniutki - bedzie super!!
bardzo sie ciesze i GRATULUJE !!

Ps: moim zdaniem chyba nie ma innej mozliwosci zeby wyszedl pozytywny test !!!!!!!

Tylko podczas brania pigułek może wyjść pozytywny test ciążowy jeśli się faktycznie nie jest w ciąży. A lekarz już od 3-4 tygodnia może stwierdzić ciążę bo wtedy jest już wyczuwalny czop śluzowy.. Więc czekamy do jutra..:tak:

Nie, no mnie to sugar przeraziła. Zastanawiam się nad kupieniem testu, mam już jakąś fobię.

do dziewczyn, które znają sie na cerazette:
Chociaż biorę to cerazette, nie mam problemów, ale:
Siódmego dnia brania leku dostałam @ - trwała 10 dni. I już @ więcej nie dostałam. 2 razy zapomniałam wziąć tabletkę, wzięłam 4 godz później, ale przez następne 7 dni stosowaliśmy gume. Tak, jak w ulotce pisze.
I jeszcze raz zapomniałam wziąć o stałej porze, ale wzięłam 2,5 h później, co jest dopuszczalne.
No i w ulotce pisze,że jeśli opóźnienie jest mniejsze niż 12(!) h, a nie 3 jak mówił gin, to antykoncepcja jest zachowana. Wiec jak jest to cholery z tymi godzinami? 3 czy 12?

Bo zgłupieję - zaczynam wierzyć w wiatropylność skoro Sugar tak zaszła...:-D

Roni - poczekaj do sierpnia na Mareczka... i wówczas załozysz wątek "mamy maj/czerwiec 2008" :-D

Sugar - a ty przecież brałaś jakieś anty, co:confused:
Dita - nie strasz!!!!!! ja tylko gumy i co:confused: nie mam jeszcze @ ... od roku!!! czyli nie miałam jeszcze od porodu... kurcze...

dzieki kicia, szybko chcialam ale nie az tak hehe
w lipcu wesele mojej siostry i co?? jajco
o suchym pysku i te pe
nuda
chociaz mozna bylo poczekac do tego momentu ;-)
ech zobaczymy co bedzie i jak bedzie
dita trzymam kciuki ;-)

roni no problem
wiatropylnie teraz sie zachodzi wiec jak staniesz pod wiatr to marek da rade ;-)

No ale co do cholery - pękł któryś? albo użyliście powtórnie w ramach oszczędności?:-D

Noż kurde, ja gumy stosowałam po Ali i przez 5 lat był git. A jak przestaliśmy to skombinowaliśmy Nat.

sugar
- Jakiś jeż w fabryce prezerwatyw robił kinder-niespodzianki...,hehe

reklama
dita ja mam tez cos a la cerazete i u mni dopuszcza sie 1h spoznienia, powtzej trza inne zabezpieczenia siosowac przez kulka dni.

Do góry