reklama
sugarspunsister
matka polka superstar
chociaz tyle
KICIA80
Grudniowa mamusia :-)
Sugar wiadomosc dnia!!
FANTASTYCZNIE!! :-) :-) :-)
Teraz jestes w szoku ale przypomnij sobie, ze chcieliscie szybko drugie baby!!! prawie za jednym zamachem!!
Iggy jest taki grzeczniutki - bedzie super!!
bardzo sie ciesze i GRATULUJE !!
Ps: moim zdaniem chyba nie ma innej mozliwosci zeby wyszedl pozytywny test !!!!!!!
FANTASTYCZNIE!! :-) :-) :-)
Teraz jestes w szoku ale przypomnij sobie, ze chcieliscie szybko drugie baby!!! prawie za jednym zamachem!!
Iggy jest taki grzeczniutki - bedzie super!!
bardzo sie ciesze i GRATULUJE !!
Ps: moim zdaniem chyba nie ma innej mozliwosci zeby wyszedl pozytywny test !!!!!!!
Tylko podczas brania pigułek może wyjść pozytywny test ciążowy jeśli się faktycznie nie jest w ciąży. A lekarz już od 3-4 tygodnia może stwierdzić ciążę bo wtedy jest już wyczuwalny czop śluzowy.. Więc czekamy do jutra..

Nie, no mnie to sugar przeraziła. Zastanawiam się nad kupieniem testu, mam już jakąś fobię.
do dziewczyn, które znają sie na cerazette:
Chociaż biorę to cerazette, nie mam problemów, ale:
Siódmego dnia brania leku dostałam @ - trwała 10 dni. I już @ więcej nie dostałam. 2 razy zapomniałam wziąć tabletkę, wzięłam 4 godz później, ale przez następne 7 dni stosowaliśmy gume. Tak, jak w ulotce pisze.
I jeszcze raz zapomniałam wziąć o stałej porze, ale wzięłam 2,5 h później, co jest dopuszczalne.
No i w ulotce pisze,że jeśli opóźnienie jest mniejsze niż 12(!) h, a nie 3 jak mówił gin, to antykoncepcja jest zachowana. Wiec jak jest to cholery z tymi godzinami? 3 czy 12?
Bo zgłupieję - zaczynam wierzyć w wiatropylność skoro Sugar tak zaszła...
do dziewczyn, które znają sie na cerazette:
Chociaż biorę to cerazette, nie mam problemów, ale:
Siódmego dnia brania leku dostałam @ - trwała 10 dni. I już @ więcej nie dostałam. 2 razy zapomniałam wziąć tabletkę, wzięłam 4 godz później, ale przez następne 7 dni stosowaliśmy gume. Tak, jak w ulotce pisze.
I jeszcze raz zapomniałam wziąć o stałej porze, ale wzięłam 2,5 h później, co jest dopuszczalne.
No i w ulotce pisze,że jeśli opóźnienie jest mniejsze niż 12(!) h, a nie 3 jak mówił gin, to antykoncepcja jest zachowana. Wiec jak jest to cholery z tymi godzinami? 3 czy 12?
Bo zgłupieję - zaczynam wierzyć w wiatropylność skoro Sugar tak zaszła...

Roni - poczekaj do sierpnia na Mareczka... i wówczas załozysz wątek "mamy maj/czerwiec 2008"
Sugar - a ty przecież brałaś jakieś anty, co
Dita - nie strasz!!!!!! ja tylko gumy i co
nie mam jeszcze @ ... od roku!!! czyli nie miałam jeszcze od porodu... kurcze...
Sugar - a ty przecież brałaś jakieś anty, co
Dita - nie strasz!!!!!! ja tylko gumy i co
nie mam jeszcze @ ... od roku!!! czyli nie miałam jeszcze od porodu... kurcze...sugarspunsister
matka polka superstar
dzieki kicia, szybko chcialam ale nie az tak hehe
w lipcu wesele mojej siostry i co?? jajco
o suchym pysku i te pe
nuda
chociaz mozna bylo poczekac do tego momentu ;-)
ech zobaczymy co bedzie i jak bedzie
dita trzymam kciuki ;-)
roni no problem
wiatropylnie teraz sie zachodzi wiec jak staniesz pod wiatr to marek da rade ;-)
w lipcu wesele mojej siostry i co?? jajco
o suchym pysku i te pe
nuda
chociaz mozna bylo poczekac do tego momentu ;-)
ech zobaczymy co bedzie i jak bedzie
dita trzymam kciuki ;-)
roni no problem
wiatropylnie teraz sie zachodzi wiec jak staniesz pod wiatr to marek da rade ;-)
sugarspunsister
matka polka superstar
no dostalam piguly i mialam je zaczac od @ do tej pory jechalismy na durexach
i co? gowno!!
i co? gowno!!
No ale co do cholery - pękł któryś? albo użyliście powtórnie w ramach oszczędności?
Noż kurde, ja gumy stosowałam po Ali i przez 5 lat był git. A jak przestaliśmy to skombinowaliśmy Nat.
sugar - Jakiś jeż w fabryce prezerwatyw robił kinder-niespodzianki...,hehe

Noż kurde, ja gumy stosowałam po Ali i przez 5 lat był git. A jak przestaliśmy to skombinowaliśmy Nat.
sugar - Jakiś jeż w fabryce prezerwatyw robił kinder-niespodzianki...,hehe
reklama