reklama

mamusie grudniowe:)

Sugar aenye ma racje! Przecież masz wspaniałego faceta wiec czym się martwić. Zobacz ile z nas tu na wyżywaczce narzekało na facetów a Ty nie miałaś na co narzekać. I to jest Twoje szczęście! Będziesz miała dwójka dzieciaczków z najwspanialszym facetem jakiego mogłaś sobie wymarzyć!

reklama
Sugar Przyjmij moje serdeczne gartulacje!!!

W koncu to cud zycia i trzeba się cieszyć.. bedzie dobrze :)

a swoja droga to niezwykle szybko 3miechy temu rodzilas, 6tyg pologu i od razu po nim zaszłas i juz 6tyg ciaży
wow

ale jest pod wrażenie!

szok, szok, szok

Trzymam kciuki za dziewczynke :)

Sugar wybacz... ale to byl tylko sen ( choc realistyczny na maksa). Tak sobie pomyslalam, ze chyba wtedy mniej wiecej musialas zajsc w ciaze jak i sie to snilo. Kurde chyba poszukam kiedy to bylo. Glowa do gory, bedzie dobrze!

reklama
Wróciłam z ang.
Sugar - zobaczysz, za kilka lat bedziesz wychwalać niebiosa że tak własnie wyszło. Nie jesteś bez wyjścia - masz kochającego mena, kasę, mieszkanie i dopiero jedno dziecko!
U mnie to byłaby toalna porażka - zero powrotu do pracy, trzeci ryczący gnojek przy mojej skłonności do dpresji... Jezu, wole nie myśleć.:szok:

Moja siostra cioteczna urodziła dwie córy rok po roku i wcale nie miała przesrane - pierwsza była tak grzeczna jak twój Iggy a druga brała ze starszej przykład. Wszelkie niemowlęce problemy skończyły się mniej więcej po roku (czyli jak pierwsza miała 2 a druga 1) i ma święty spokój najprawdopodobniej już na całe życie. I bardzo sobie chwali taki dowcip od losu:-)
Także nie bój żaby - wcale nie musi być jak u Atol - choć tobie Atol też trzeba jeszcze ciut czasu - zobaczysz,że za rok będzie już o niebo łatwiej.
Ja miałam przesrane z Alą do jakiegoś drugiego roku - a później to się zrobił kochany aniołek, nawet już nie pamiętam czasu, kiedy ona mi tak wyrosła...

No, ale ja zaczynam od dziś brać prochy z dokładnością co do minuty!;-)

Acha - i sugar, wiesz,że wpadki to są częściej dziewczynki?;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry