reklama

mamusie grudniowe:)

Sugar ale sie wzruszylam jak zobaczylam twoj suwaczek ... :tak:
widze ze juz lepszy nastroj - super!!!!!!!

biedne te nasze dzieciaczki, co chwile jakies choruje :-(

reklama
Ja z takiej rodziny nie martwiącej się zbytnio... czasem mnie złapie jakiś film na godzinę, ale zwykle przechodzi. Ale to przez męża, co mnie czasem zarazi, bo on martwiący się nadprogramowo.:tak:

atol, u mnie to samo..
a ja z rodziny, w ktorej sami hipochondrycy hyhy... nie, no przesadzam, ale u mnie w domu znalazlybyscie leki na wszystko ;-)

sugar - no tak sobie wlasnie myslalam, ze to w tych gorach... mowie ci, magia gor, magia tatrzanskich nocy... :-) bedzie gorskie dzieciatko, maly elfik!!! sluchaj... tobie jest niedobrze... to wrozy dziewczynke!!! przy dziewczynkach ponoc mama gorzej sie czuje!!!
jejku, ja tez podziwiam twoje suwaczki... z lezka wzruszenia w oku :-)

pod wplywem tych rewelacji snilo mi sie, ze w ciazy jestem... juz tuz przed porodem.. tym razem brzuchol mi zjechal do kolan prawie ;-) hihi...

nieistotna - no w sumie nic nie liczylam, dostalam @, zaznaczylam w kalendarzyku ;-) dostalam druga no i wyszla mi dlugosc cyklu - 26 dni. przed ciaza mialam cykle 24-dniowe, wiec pewnie tak mniej wiecej zostanie. ale sie nie nastawiam, ze tak juz zostanie, tak dla orientacji mam ten suwaczek z @.
a ty dostalas juz @? jak nie, to nie wyliczysz nijak. moglabys ewentualnie gina zapytac, czy wrozy ci @ niedlugo - moj mi przepowiedzial.

Ja nie mam jeszcze @ i nie zanosi sie na nią
nie chce tablete, spiralke zaklada sie przy @, a gumki mnie nie satysfakcjonują
i nie wiem co zrobic
chcialabym wiedziec kiedy mi plodność wroci
ale bez @ tego nie da sie przewidziec
w sumie nie jestem wiatropylna bo filipek wyskoczyl po roku czasu bez zabezpieczania, ale po ciazy to moglo sie zmienic

ta...po ciazy płodnośc lepsza.macie przykład Sugar:laugh2:
Sugar, z tymi dziewczynkami i mdłościami to może byc prawda...ja haftowałam ze 3miechy...:-) to kiedy zakładasz wątek listopadówki 2007?:laugh2:

reklama
Ja też już miałam dwa razy @. :tak: Ale nic nie zaznaczałam, jakby teraz wyszła ciąża to nie wiem kiedy była ostatnia hehe. A raz fikaliśmy bez zabezpieczenia. No ciekawe co wyjdzie. :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry