reklama

mamusie grudniowe:)

Witam, witam...

cieszę się, że mamy robią się aktywne ;)

Ja mam USG 18 we wtorek na 17. Mam nadzieję, że będzie widać płeć. Mąż kupił kamerkę i będzie nagrywał USG ::)
wyślę zdjęcia :D

Dee83 - sukienka piękna

Nieistotna - współczuję, ale jak początki trudne, to koniec na pewno lepszy :) :)
ważne abyś się nie przejmowała!!! Aha - czytam twój blog; widzę, że mamy podobne poglądy :laugh:; jesteś bardzo fajną, wartościową kobitką ale strasznie smutną i chyba nie do końca pewną siebie - dlaczego? Mam nadzieję, że cię nie uraziłam ???

aenye - nareszcie coś skrobnęłaś i od rzu taki duży konkret, super :laugh:

czarna - poskutkowały nasze "groźby" ;) i mamy się odezwały, no i już wpada "20" - gratulacje!

Aga1401 - gorąco witamy i zapraszamy do ożywionej dyskusji :laugh:

Całuski :D

reklama
czesc dziewczynki!
Nieistotna bidulko, ty to masz przeboje. staraj sie nie przejmowac dla siebie i dzidzi.
aenye gratulacje syneczka ;D

ja od dwoch dni nie czuje dzidzi :-[ czulam co prawda tylko wieczorem , ale codziennie a teraz nic!!
mam nadzieje, ze wszystko ok, czuje sie dobrze.

zapisalam sie juz na usg 4d na 28 lipca, nie moge sie juz doczekac :)
acha do uzupelnienia wiek 26 lat.

podrawiam

hej :)

no, niestety, nie mam teraz swojego komputera :( i dramat! chodze po ludziach i zebrze ;-) hihi. teraz pisze od rodzicow ;-) mam nadzieje, ze niedlugo nabede nowy, ale czekam na $..

jejku, ja juz tak mowie o synusiu (w ogole mowie juz do niego per Filipku....), a jak jednak dziewuszka bedzie? mam nadzieje, ze nie bedzie zla na mame... mi to naprawde jest obojetne :) ale chcialabym juz wiedziec i nie popelnic bledu ;-)

kicia - a ja, kurczaczki, w ogole ruchow nie czuje... lekarz mowi, ze pewnie dopiero za 3 tyg poczuje, bo pierworodki pozniej zauwazaja takie zmiany! a poza tym mowi, ze moja dzidzia jest na razie tak ulozona, ze praktycznie nie mam mozliwosci jej czuc :) bo lezy pleckami do gory - pod powlokami brzusznymi itp - i kopie mnie gdzies tam "do wnetrza", a nie na zewnatrz - i do tego na razie jest to b. slabo odczuwalne w ogole. moze twoja dzidzia tez sie "przekrecila"?
Filip w ogole jest tak zwiniety w precelek, ze nie wyobrazalam sobie, ze czlowiek moze sie tak zwijac ;-) SZOK! ma strasznie gietki kregoslupik chyba ;-) ale lekarz mowi, ze jest sliczny i zdrowy (i duzy!!), wiec mu wierze :) :) :)

czarna - do uzupelnienia - ja mam 23 latka :)

Nieistotna - straszne chwile przezylas... ja tez na moment zmartwialam podczas badania, bo moje malenstwo tak sie smiesznie ulozylo, ze ciezko bylo wychwycic serdusio na monitorze (w ogole...ja nigdy nie slyszalam serdusia swojego szkraba... moj gin nie ma chyba takiego aparatu w gabinecie i zawsze obserwujemy czynnosc serdusia na ekranie).. ale potem je zobaczylam... i bilo slicznie jak zawsze :)
a podobno 140 jest na dziewczynke, a 160 - na chlopca ;-) ile w tym prawdy?... dowiemy sie za kilka tygoni... ;-)

w ogole... ja mam juz piatego dzieciaczka tez na suwacku! supcio :) i zblizamy sie do polowki!!!

dobra, ide spac :) juro jeszcze cos skrobne :) :) :)

Dziekuje za mile przyjecie. Ja tez uzupelnie ze mam 26 lat. postaram sie prowadzic bardziej ozywiona dyskusje, ale potem bede musiala sie rozstac z wami na miesiac z powodu urlopu. U mnie na razie w porzadku. Brzusio malutki. waga od poczatku ciazy spadla o 4 kg. podobno tak moze byc do pewnego momentu a potem zaczne rosnac w oczach. No zobaczymy. Boje sie lotu samolotem. ale bedzie to poza 16 tyg. ciazy wiec ponoc mniej niebezpieczne niz w i trymestrze. Panikara ze mnie. pozdrawiam. Wracam do pracy. Poza tym tu w Irlandii mamy teraz troche lata. Zamiast deszczu sloneczko przez 3 dni... fajnie

Kate widze ze zyskalam stałą czytelniczke hihi
Pewnosci siebie mi nie brakuje ino smutku mam w sobie duzo, i wogole makontent jestem.. Taka juz natura :) Poza tym mam bardzo specyficzny sposob pisania, tylko pozornie wydaje sie byc pesymistyczny :)

Mam nadzieje ze te wszystkie bole mi niebawem przejda, bo mam dosc meczenia dzidzi tabletkami. ugg

Witam panienki
ale nam sie watek rozruszał aż miło oby tak dalej.
aga1401 Witamy w naszym skromnym ale przemiłym gronie i zachecam do czestego odwiedzania nas a co do urlopu to brak postow bedzie usprawiedliwiony:))
kateale ci zazdroszcze ja mam usg za 3 tyg ale tez bede miala nagrywane ale na kasete bo moja gin nie ma mozliwosci na płytke ale juz sobie załatwiłam i gosciu mi przegra juz sie nie moge doczekac :laugh: I oczywiscie czym predzej zdaj nam relacje co i jak, bo my tu głodne takich informacji ;D
I faktycznie alarm zadziałał i watek ruszył. ;)
aenye najwazniejsze ze udaje ci sie czasem gdzies znalesc klawiaturke i napisac co i jak. Ja niedlugo bede miała GIGANTYCZNY remont wiec nie wiem jak to bedzie wygladac z podlaczeniem do netu ale znajac mnie cosik wymysle ;) Co do kopniaków raz mam bardzo wyrazne a raz czuje ze kopie ale gdzies od środka wszystko zalezy od tego jak sie ułoży. Ale widze po opisie ze twoj szkrabik tak jak moj wielki akrobata, dzidzia guma:))
Kicia80 Nic sie nieprzejmuj moze sie przekrecił i tak kopie ze nie czujesz. Ja tez tak mam

A ja dzis byłam na badaniu mocz i krew i czekam na wyniki ciekawe co tam moj organiz ukrywa:)) A pozniej z racji tego ze moja bratowa rodzi we wrzesniu poszłysmy ogladac wózeczki i juz sobie upatrzyłam, wiem ze to troche za wczesnie ale ogladac i wybierac nic mi niezaszkodzi :P Jak ja juz bym chciała zaczac robic wypraweczke ehhhh aż sie rozmazyłam.

To ja dla uzupelninia dodam, ze mam 27 lat:)
W tym misiacu bede robic tylko badanie moczu i wyniki juz w czwartek - tak jak wizyta u gina:) Nie iwem czy bede miala jeszcze jakies USG przed tym wrzesniowym 3d - chcialabym:) no i wypytam sie o lot samolotem, bo tez sie wybieramy na wakacje:))) i teraz tylko mysla o tych wakacjach zyje:)
Witam wszystkie nowe mamy:) ::)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry