reklama

mamusie grudniowe:)

No to jestem po badaniach :laugh:

Mężowi trzęsły się ręce jak oglądał na USG brykającą CÓRKĘ!!

Lekarz powiedział, że raczej córcia, później nawet zobaczył "pisię" ;D

Wszystko jest OK. Mózg, serce i inne narządy w porządku. Bączek brykał, że hej i nic nie można było pomierzyć :D

Ale wszystko jest OK!!!

To Czarna możesz dopisać narazie, że będę miała dziewczynkę. Imię - Natalia Joanna ;D Termin porodu się przyspieszył na 30 listopada, ale narazie nic nie zmieniam:)

Całuski

P.S. Witam nowe Mamy.....

reklama
kate_less pisze:
No to jestem po badaniach :laugh:

Mężowi trzęsły się ręce jak oglądał na USG brykającą CÓRKĘ!!

Lekarz powiedział, że raczej córcia, później nawet zobaczył "pisię" ;D

Wszystko jest OK. Mózg, serce i inne narządy w porządku. Bączek brykał, że hej i nic nie można było pomierzyć :D

Ale wszystko jest OK!!!

jeju ale cudnie :) ciesze sie razem z Tobą. ja czuje że bede miala chlopaka do parki z Twoja Natalką hihi. no zobaczymy. jutro wizyta u lekarza. jak mi nie da skierowania na usg to ide prywatnie bo oszaleje wrrr...
a dzis czuje sie kiepsko. jestem manicurzystką ,mam prace siedzącą. troszke pougniatalam pokaźny juz brzuszek. teraz musze sie polozyć. dobranoc :)

sugar no pieknie sie zapowiada twoja praca tylko niezapomnij o nas w tym nawale:))
sa_raa witam w naszych progach. Ja też "mam" (ale nie w domku)troche ciuszków itp od męza sióstr a we wrzesniu rodzi moja bratowa wiec też pewnie cosik wpadnie, ale nie ma to jak sama radośc z zakupów i ogladania. Co do wózeczka to na 90 % ten a łóżeczko juz tez wybrałam zanim byłam w ciąży ;D
Kate Ale cudowna nowina aż mi chyba ciśnienie podskoczyło. Gratulacje córuniu, ale nowinka tak wiec mamy przypuszczalną parke grudniową:))
Nonek :-* Główka do góry, napewno wszystko bedzie dobrze i wróci do normy, najważniejszy jest spokój, a moze podrzuć komuś Julcie chociaż na dzionek i zrelaksuj się? Mnie też czasami dopadają ciężkie dni wiec to normalne hormonki muszą czasem dac o sobie. Więc nonku depreche do kosza i na śmietnik aby juz nie wróciła. I czekam na wiesci po wizycie.

A ja dałam sie znów namówić na wypad nad wode i znając życie bede cierpiec  ;) ale za to sobie popływałam i było rewelacyjnie!!!!!!

Kate jest czego pozazdroscic.. zdrowa corcia :)
Wspaniale wiesci.. i zostaniesz listopadowka :)

Jak ja marze o corci jejekuuu :)

Wyczytalam dzisiaj ze kobiety ze skrocona szyjka przed 20tc najczesciej rodza przed terminem, wiec raczej rozdwoje sie wczesniej :)

Wspaniale :) ciesze sie z kazdego dnia na suwaczku jak dziecko
20 tygodni.. wow :)

Ja planuje po ciuchu wyjad do wa-wy.. mam nadzieje ze gin nie bedzie mial nic przeciwko :)

Lece zaglosowac w konkursie Jelp na stronie glownej bo bralam w nim udzial :)

czarna 8) 8) 8) 8)
kate to podobnie jak ja 25-28 listopad ;D ;D ;D. Ja bede w piatek rano na badaniach i mam nadzieje, ze bedzie ok.

Kate, no to slicznie!!! Corcia.... rewelacja :) bedziesz miala dwie krolewny :) :) :) ale najwazniejsze, ze zdrowa!

Nieistotna :) ja czuje, ze ty tez bedziesz szczesliwa mama coruni... jakos od poczatku tak mi sie wydaje! :) bralas udzial w konkursie jelp? a o co w tym chodzi? ja zaglosowalam juz, na taka sliczna dziewuszke z wielkimi oczami... gdzies na dole jest... sliczna :)

Ja sie strasznie ciesze z mojego chlopaczka, chociaz moze sie okazac- ze przedwczesnie ;) moze i ja bede mama coreczki. Ale powiem wam, ze tak strasznie pokochalam ostatnio Filipka... gadam sobie z nim, tule brzuszek, glaszcze... ze nie wiem!.. juz chce synusia ;-) chociaz to takie glupie, jakby byla corcia, to gadalabym z corcia ;-)

sa_raa - ha, masz taki nick, jak chcialabym dac na imie mojej dziewuszce :) Sara... przeslicznie :)

aaaahhh :)

buziam!

Dzięki, dzięki...

co do córci - to jeszcze poczekam, ale.. tętno było 156 /na chłopaka?/ i każdy mówi, że ślicznie wyglądam jak na syna ;)
tylko, że lekarz widział "pisię" i koniec... W każdym razie - Natalia Joanna...
bo pierwsza jest Joanna Natalia :D

reklama
Prawda, że ładne :) mi tez się to imie strasznie podoba jak bede miała córunie to tak się będzie nazywac :) osobiście jednak wolałabym synusia  :D za to mąż jak gada do brzusia to mówi moja córeczka kochana a więc mamy sprzecznośc interesów. Chociaz na dobrą sprawe to jest nasze pierwsze Maleństwo i najważniejsze, żeby zdrowe było, syneczka zawsze możemy dorobic ;P 22 sierpnia mam usg 3d a więc wtedy się wszystko okaze :D

Kate - gratuluje zdrowiutkiej córci :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry