Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
kurcze ale jestesmy ciekawskie ;D hehe
ale tak fajnie juz mowic do brzuszka albo o brzuszku po imieniu!
nie wiem jak niektorzy moga wytrzymac cala ciaze
KICIA ja nie iwem czy tacy sie zdarzają co wytrzymują ;p ja tez juz bym chciała wiedziec heh... u nas mamy mały konflikt interesów mąż mówi, że to jego kochana córunia a ja że mój syneczek ;P wkońcu by było wszystko jasne :
Witam kobietki
Jestem po wizycie u chirurga naczyniowego, a wiec tak: bardzo był zdziwiony ze niewidać żadnych efektów po operacji zylaków i było mu przykro że tacy "lekarze" jeszcze istnieją. Zrobił na mnie bardzo duże wrażenie dostałam tabletki i maść oraz jak skończą sie upały musze nosić rajstopki specjalne A jak sie ogarne już po porodzie i maluszek podrośnie zaprosił mnie na stół operacyjny bo tak spaprał tam ten lekarz ze niestety ale tylko operacyjnie już moge się leczyć, ale zagwarantował że nie mam sie czego obawiać i bede miała nózki jak modelka ;D Wiem że moze was dziwić jak spokojnie o tym pisze ale ja sama sie sobie dziwie wczesniej sie wyrzekałam, że już nigdy!!!!!! Ale laekarz naprawde rewelacyjny i wiele dobrego o nim słyszałam wiec moze dlatego jestem spokojniejsza ze tym razem bedzie juz po wszystkim.
Buzka
Wczoraj zdecydowałam się na zmiane lekarza bo cos mi się wydawało za mało badań i w ogóle to moja pierwsza ciąża, chce się czuć w miare pewnie. Wcześniej chodziłam do państwowego gina to pewnie wiele wyjaśnia. W każdym bądź razie różnica jest ogromna!! Pani gin odrazu mi "uzupełniła" brakujące badania i założyła oddzielną kartę ciąży bo nie chciała mieszać w tamtej i tak prawie pustej. Zostaję w normalnym ośrodku tylko dlatego, żeby dostwać skierowania na badania. Ogolnie wszystko w pożądku za 2 tyg dostane wyniki cyto. a reszta gra jak należy A wy do jakich lekarzy chodzicie państwowych czy prywatnych??
hello!!!
Dopiero co wróciłam z córą z jeziorka i padam, ta pogoda mnie wykończy chyba, ale chmurki nadciagaja wiec modle sie aby tak pozadnie popadało.
Co do urlopu to ja nie pracuje wiec nie mam tego problemu 8) a do gina chodze prywatnie i jestem jak narazie bardzo zadowolona. Sa_raa co do mojej sprawy to 3 lata temu miałam "usuwane " żylaki, już na pierwszej zmianie opatrunku byłam przerazona że one nadal sa, a sznowny lekarz stwierdził że jak lezałam juz na stole to nie było widac ich dobrze i ewentualnie pozniej moze mi zrobic poprawki, ale ja podziekowałam za takie podejscie. Dlatego dalej borykam sie z tym problemem "żylakami" i mówiłam sobie że niegdy juz sie nie poddam takiemu zabiegowi (przykre doświadczenia z operacji i po operacji) ale teraz trafiłam na prawdziwego lekarza i jestem gotowa poddać sie ponownemu zabiegowi jak tylko bede mogła.
A moja kruszynka na dobre sie rozbrykała kopie, wierci się praktycznie bez ustanku tylko gdzies usiade czy stane zaraz daje znac o sobie. Ale jak tylko położe reke zaraz przestaje przez co, ani m ani córcia nie moga poczuć tego co ja(