reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
kate - Natalia to bardzo ładne imię. Ja mam chrześnice która się tak nazywa ma 8 latek i jest spokojną, rozważną i mądrą dziewczynką (matematyke ma w jednym paluszku) także myśle, że to dobry wybór :D

KOLEŻANKI!!!

Wyjeżdżam na urlop - już jutro i wracam ok. 15 sierpnia. Informuję, co by nikt mnie nie szukał :D

Mam nadzieję, że się za mną stęsknicie, bo ja za wami na pewno :D

Na tydzień jedziemy w lubuskie, a później na 2 do Chorwacji.

Buziaki

witam nowe kolezanki :) super ze nas ciagle przybywa
kate gratulacje dziewczuszki! extra! no i oczywiscie super wakacji!
nonek glowa do gory jak cos mozesz sie zawsze tu wygadac, chetnie posluchamy, moze pomozemy :)

jak ja bym chciala juz wiedziec kto mieszka u mnie w brzuszku ::)

kate pozazdroscic! Ja juz mam swoje za soba. Nie spotykasz sie z opiniami, ze w Twoim stanie nie powinnas wyjezdzac zagranice? Ja ciagle slyszalam, ze dziwia sie i wogole. Upaly na wakacjach znioslam lepiej niz tu w kraju, a i podroz nie byla taka meczaca. Wiec powodzenia ;D ;D ;D
kicia dzieki za slowa otuchy. Jeszcze wczoraj sie dowiedzialam, ze znajoma rozeszla sie z wieloletnim partnerem. To mnie wczoraj dobilo.

Teraz się pakujemy, i jak zwykle muszę kąsać :D

No, ja pojutrze mam półmetek; dziś byłam na badaniach - krew, itp. Wyniki odbiorę za 3 tygodnie - jak wrócę :D

Generalnie nikt się mi nie dziwił, że jadę za granicę na urlop - to u mnie normalka, że jestem lekko "stuknięta" i zawsze robię wszystko po swojemu. W każdym razie zamierzam prowadzić samochód, tak długo, jak bedę mogła /znając siebie - do końca :D/

Więc trzymajcie kciuki.......

Całuski...

nonek to faktycznie przykre, ale niestety tak juz bywa w zyciu a teraz najwazniejsza jestes ty i dzidzius!
takze usmiech na buzke i prosze sie tu nam nie dolowac ;D moze jakas fajna komedia pomoze (?), ja bylam na weakend w kinie na "komedii romantycznej" i sie troche posmialam !!

Kate powodzonka i oczywiście udanego urlopiku. Pewnie ze bedziemy tesknic, może uda Ci sie gdzies dorwac klawiaturke i skrobnąc cosik a moze i fotke przesłać ;)
Nonek Kicia ma racje moze poprostu wygadaj sie nam tak od serca, to czasami pomaga jak człowiek sobie ulży a nie dusi w sobie. Wiele złego i przykrego dzieje się wokół nas i co najgorsze wsród najbliższych ale nie mozesz tak brac tego do siebie, jakbyś zawiniła. W takich chwilach pomyśl o swoim życiu a szczęściu jakie cie spotykało, że masz wspaniałego męża i córcie a niedlugo na świat przyjdzie kolejny owoc waszej miłości i napewno te myśli nie pozwolą ci sie smucić Buzka i pamietaj my chetnie Cie wysłuchamy :-*

reklama
sugar ja tez, ja tez juz chce, jak dobrze pojdzie to w środe może juz bede wiedziala a jak nie to za 3 tyg kiedy bede miala połówkowe bedziemy wyszukiwac 8)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry