reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Ja za to rzygałam pięknie i niedobrze mi było do 16 tc - a chłopak.
No to już nie wiem jak to będzie z dziewczynką... strach się bać! :baffled:

Nieistotku hehe no to niezle!

niedlugo sie okaze ze polowa naszych grudniowych maluszkow bedzie miala braciszka lub siostrzyczke hehehe

Dzięki Ilonka. Ma jakiś Ambrocośtam w kropelkach, chyba to coś podobnego do Flegaminy. Tylko dziś juz nie podam małej bo za późno.

Kicia - hehe, no ja poproszę do tej drugiej połowy. Jesu nie wyobrażam sobie mnie z nieplanowaną ciążą - jak nic pobyt w psychiatryku by mnie czekał. Mam dwie w 100% zaplanowane i jeśli będzie trzecie kiedyśtam, to też w ten sposób poproszę:tak:.

Jestem wielką fanką planowania rodziny i wielką przeciwniczką kościelnej walki z antykoncepcją...

Ja żygałam bardzo długo, chodziłam jak struta i wszyscy myśleli że to dziewuszka, a jednak chłopak;-) Ale tak chciałam.
Sa_raa życzy szczęścia młodej mamie i gratuluje bardzo bardzo!!!:-)

Maksio śpi u mnie mniej więcej jak Helenka, jedzonko też ok, wychodzi około co 2,5- 3 godziny. I gdyby nie Lucky też siedziałabym non stop na bb:tak: :-D

Ile póki co jest dwójek u nas w grudniówkach?
Dita, Kate_less, Atol i ja i...:confused: Sugar już już ofcoz także:-)

Dita mowi zeby nie podawc wykrztusnych po 17.00 ale ja dawalam nawet na noc bo moj i tak w nocy nie kaszlal

Dita popieram Twoje zdanie.. właśnie w wiadomościach wypowiedział się rydzyk że "świadomość antykoncepcyjna kobiet jest grzechem".. brak słów...

Wrocilam od lekarza.Pojechalam bez malego.Przyszedl wynik i okazalo sie ze ma liczna flore bakteryjna i azotany,bylo tez bialko na + 0.61mg....?
Tyle wyczytalam na wyniku.Nie bardzo sie na tym znam
Zaraz lece z malym na zastrzyk antybiotyku oczywiscie
Dostal na 5 dni 2 razy dziennie.
Oby tylko nie bylo jakis niespodzianek.tfu tfu tfu

reklama
Asia- no widzisz, przynajmniej masz winowajcę!. Mały zje antybiotyk i wszystko będzie dobrze.

nieistotna
- no właśnie Nati kaszle - i tak przez to nie śpi w nocy (już drugą noc - wyglądam jak zombie:sick:)

fanti - hehe, zapomniałam dodać, że przeciwniczką działalności ,,ojca dyrektora" też jestem;-)

luckymama - z tych aktywnych to nonek jeszcze trzyma z nami:-D

Do góry