reklama

mamusie grudniowe:)

Dzięki za rady dziewczyny tylko moja nie ma czegoś takiego jak pora spania w ciągu dnia, moja w dzień nie sypia i tyle chyba , że od święta :eek:

Dita powinnaś zabrać ze sobą flaszieczke ja chyba też tak zacznę robić skoro w parku patrzą na mnie jak na wyrodną matkę której dziecko ciągle płacze to jeszcze będę przy okazji chlać :rolleyes:

reklama
No dziewczyny, po pomyslnych eksperymentach z jedzeniem jabluszka, marchewki, sliwek przyszla pora na pierwsza ala zupke. Majeranka wlasnie zjadla ziemniaczki z marchewka. I wciagala jak malpa kit.
Jesli chodzi o spacerki, to Maniana prawie nie spi na spacerach, ciekawie sie rozglada, zaczepia ludzi w kolejkach w sklepie:-). I nigdy nie placze. Zreszta ona tak naprawde rzadko placze.

Moj Filip lubi spacerki, dopoki kola sie kreca jest cicho i spi, jak sie zatrzymam to sie drze
dzis zrobil jazde na poczcie
ja jak wielblad obladowana paczkami, w plecaku, w reklamowie, na wozku a on sie drze ech

nażarłam sie mleka i znow go obsypało ech

Kinga ale masz wielkoluda :) Moj Filip też sie zaokragla
Musze sobie kupic nosidlo, tylko nie wiem czy to nie za wczesnie dla kregoslupa

Normalnie ciesze sie ze moje dziecie nocami takie grzeczne, je co 3h ale mi to nie przeszkadza, za dnia je co 2-3h czasem rzadziej bo wypije herbatke
zawsze zajda po dwa cyce :)

wróciliśmy ze szczepienia heh
Nawet nie było źle, 110 zeta poszło;-), młoda się nie darła jak poprzednio.
Waży 6300

a teraz walę na ang. ale mam zajęty dzień...:-)

jesssu

aenye wierze Ci i nie przejmuj sie, ja jestem mega spiochem i dla mnie wsatwanie w nocy ( nie mowiac o usypianiu, to bylaby masakra) a swoja droga kochana czy Twoj luby kochany nie moze tez czasami go pousypiac i posiedziec w nocy
bez przesady nie umrze na wykladach si?
kopnij go w cztery litery i juz

nieistotna ten Twoj chlop niech lepiej nie wpadnie na mnie przypadkiem kiedys w swoim zyciu bo pozaluje
wybije mu zeby
sory kochana ale juz mam serdecznie dosc tego jak piszesz o jego wrzutach czy innych rzeczach
skoro jest ku rwa taki madry to niech zostanie z malym np caly weekend sam
i to darcie sie nad mlodym: pogratuluj mu wyobrazni ode mnie, no comments
uff
mam nadzieje ze nie jestes zla ale musialam ;-)

swoja droga to faceci to czasami debile
inaczej nie moge

my mamy jakas opiekunke zobaczymy jak bedzie bo mama w **** zdjec do zrobienia wiec sie przyda

poza tym chce mi sie rzygac i juz mnie cholera bierze
bo z mlodym nic a nic NIGDY

dita co do aparatu to moze byc wina kabla

co do wesela mojej siostry to sie wkurzam bo my zawsze imprezujemy do oporu hehe
a teraz biedulka bedzie musiala sama za kolniez wylewac

moj spacery uwielbia, albo spi albo gapi sie na chmury

reklama
ok dzieki, ja dalam tam ogloszenie bo jakos z tych co tam byly to nikt i nie przypasowal i na razie zero odzewu

a przeprowadzaliscie jaks rozmowe kwalifikacyjna czy cos?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry