reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
U mnie lenistwo to na pierwszym miejscu.
Uzywki, wyobrazcie sobie, ze moj ksiadz z religii jak kiedys wpadlam do pokoju nauczycielskiego wlasnie sztachal sie fajura i zabawial praktykantke z poslkiego. Normalnie zaniemowilam z wrazenia. A rzadko mi sie to zdarza. Jakos ksiadz w sutannie z faja mnie rozlozyl na lopatki.

STO LAT dla Majeranki!!! PIĘĆ MIESIĘCY... WOW!!!
Kinga - ależ mnie zszokowała!!! Zobcz jak tutaj się zapieprza z pisaniem... może przeoczyłyśmy twój post??? a wystarczy go powtórzyć... przecież i już... nie obraząj się... tylko wracaj do nas!!!

Czy ja też powinnam się obrazić, bo nie było komentarza np. cen usług mojego męża, o które prosiły dziewczyny???
albo Atol nie skomentowała mojego wywodu o "buncie dwulatka", o który prosiła???
Otóż NIE... Po pierwsze - bo to nie jest moja natura :tak:
a po drugie... gdyby nie poczytały, to poprosiłyby kolejny raz o to!
a po trzecie - nawet jeśli to olały, to przecież nie zmuszę nikogo do czytania i komentowania moich postów...:tak:
i po czwarte - najwaniejsze... były ważniejsze tematy!!!

I dlatego nie można się przejmować takimi błahostkami... /samo "h"???/ bo inaczej zwariujemy!!!

Poa tym - jesli Fanti odpowiedziała, to moze reszta uznala, ze nie musi, bo odpowiedz juz jest??? Przeciez nie kazda z nas bedzie pisac to samo dla samego tylko odpisania...

Zapomniałabym... Nieistotku - wysłane!!! ja i Paweł...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry