reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
wiesz,ja może w piatek będę miec trochę czasu, to mogę wpaść na 2 godz?tylko jeszcze nie wiem o której.i czy z Julką czy bez.he he, jeszcze nigdy nie zajmowałam się dwójką dzieci na raz;-)

Nonek MAJERANKA fantastiko, ale juz się wypowiadałam na temat urody tejze panny;-) :-) Zarezerwowana dla Jasia kolegi z dnia 20:happy:

Kasia_z królik olbrzymi. Biedul z tym napletkiem. Mam nadzieje ze juz go nie boli:tak: :-)

Super że reklamy niet. I mam nadzieję że pomyślą zanim dowala z czymś następnym:wściekła/y:

Malik żyj najdłużej jak umiesz:laugh2:

Natalcia sto lat !!!!!!!!!!!!!!

Sugar dobrze że zdrówko tak wspaniale dopisuje. No i git:happy: . Twój organizm chyba sam wiedział żeś teraz najsilniejsza i dlatego rzucił się na głębokie wody malucha nr 2. Bombissimo:laugh2:

Roni jak to w konia:confused: Miał być w święta:confused:

Kinga no:-)

sto latek dla jubilatow i caluski

sugar super ze super:-D , jak czytam twoje posty to mi sie od razu humor poprawia:cool2:

roni szkoda ze mnie nie ma na swieta w Gdyni ( w zeszlym roku bylismy) bo bysmy mogly razem poswietowac, ale przesylam wirtualne usciski i glowa do gory, jak to bylo? komandosi nie pekaja:confused:

Roni nakop mu porządnie jak wróci:wściekła/y: Nie dziwie się ze masz doła... no i do tego jeszcze Jasiek wariuje ojj... Ale jesteś twarda dasz radę, wytrwasz;-) Niech Ci Kukla pomoże jak jest możliwość

NO RACZEJ ŻE SOBIE PRZYPOMNI NO EJJJ... Dziwnie by wyszło gdyby nie

reklama
Roni, to może wpadnę sama jakoś w pt po południu i pójdziesz sobie zrobić te zakupy?tylko jeszcze nie wiem o której, bo jak adam będzie miał korki to wróci dosyć póżno. nie wiecie czy w piątek dzieci idą jeszcze do szkoły?chyba nie?

a mi się dziś śniło że zobaczyłam Jezusa i się zrobiłam wierząca, no i postanowiłam ochrzcić dziecko(tzn. w tym śnie):laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry