reklama

mamusie grudniowe:)

Jestem:))))
Pisze dopiero teraz bo wizyte miałam po 15, nastepnie zakupy pozniej zrobiłam sałatke i teraz mam chwile laby ;)A wiec tak : płci nie poznałam bo maluszek wypinał pupcie zamiast pokazać sie z drugiej strony >:(, tak jak sądziłam kruszynka jest bardzo nisko dlatego czasami jak zadlugo siedze albo mam nogi podkurczone czesto mnie kłuje. W czasie badania gin stwierdziła zew. rozwarcie na 1 cm!!!!! i zaraz zrobiła USG dowcipne i naszczescie wszystko jest ok, ale jeżeli za miesiac będą zmiany będe miała zakładany szew :( Wyniki tak jak mówiłam rewelka aha i musze dużo pić (choć i tak dużo pije) bo mam mało wód, a za 2,5 tyg USG połówkowe i idę tam z mężulkiem. Już sie nie mogę doczekać choć dziś ogladałam swoją kruszynkę i tak czuje niedosyt :P Aż mi się wierzyć niechce że już takie duże jest!!!!

reklama
Ah i zapomniałam zapisała mi Aspargin 3x1 na to moje rozwarcie ;D
Nieistotna jak miło a jak się czuje mamusia już po połowie ciąży???? No i nie będę przypominać że jakaś fotka się należy ;D

Czarna to dobrze, że z robaczkiem wszysko w pożądku :) troszke się zmartiwłam tym rozwarciem ale jak gin mówi, zę narazie wsio ok to musi być wsio ok :) oszczędzaj się. No a za 2 tyg. czekamy na newsy czy to chłopczyk czy dziewusia :)

Nieistotna nio po połówkowe zdjątko to by się przydało :)
Ja swojec co prawda nie połówkowe ale wieczorne przed chwilunią zrobiłam i już wstawiam :)

hej kochane :) :) :) ja na moment wpadlam, coby sie pochwalic moja najwieksza radoscia :) :) :) czuje ruchy dzidziusia! i to jak mocno! kopie czasem calymi seriami :) :) :) maly pilkarzyk - albo tancereczka rosnie :) :) :)

i to musi sie ruszac calym cialkiem (glowka, raczkami, noziami) bo odczuwam te ruchy w roznych miejscach na brzusiu ;-) suuuuuuuper uczucie! :) :) :) wspaniale :)

a juz sie martwilam.. ;) gupie my matki ;)

w ogole strasznie aktywny jest... caly dzien sie rusza... jak j moglam wczesniej tego nie czuc??? szok... takie to mocne teraz kopniecia sa, ze hej :) :) :)

buziaki :)

Zdjecie zrobie jutro, obiecuje, jakos lenia mialam, a i brzuszek sie nie powieksza :)
Dzidzia kopie regularnie rano i wieczorem.. cudne uczucie.. az ciarki przechodzą :)

Bole mnie troszke meczyly, wiec swa aktywnosc ograniczam prawie do zera. Jak widze nie tylko ja mam problemy z szyjka, zaczely sie u nas masowo, zly omen wam przynioslam.. ale bedzie dobrze
jak trzeba bede lezec ale maluszek nie ucierpi na tym :)

aenye gratuluje pierwszych ruchow :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry