reklama

mamusie grudniowe:)

Aenye... kupa to może to reakcja na jedzenie albo na kosmetyki? zmieniałaś coś ostatnio? To że nie spał - to poobserwuj jeszcze przez jeden dzień, może chwilowo coś było nie tak, jak pisze Dita. Gorsza noc po prostu.

Dita, może w twojej komórce się nie da?

reklama
HEJ HEJ
Widzę że sporo was tu o tej godzinie :-),ja również nalazłam chwilkę,mój synek pospał chwilkę ja w tym czasie zdążyłam posprzątać a on mi sie obudził i wyobrazcie sobie że siedzi teraz tu ze mną na kolankach i czyta forum heheh;-) a poza tym wiecie po ciąży strasznie popsuły mi sie zęby oczywiście chodzę prywatnie do dentysty,teraz idę w piątek na 9.00 rano bo w jednym ząbku mam leczenie kanałowe(3 kanały) pewnie będę płakać z bólu:tak:

ja przed ciążą bardzo sie bałam dentysty w czasie ciąży tez nie chodziłam bo sie bałam lecz gdy po porodzie spać po nocach nie mogłam bo Alan płakał i ząbek bolał wie poszłam i wiecie co dentysta nie jest taki straszny teraz już się nie boję a nawet chodzę z wielką przyjemnością:-)

kasia_z - mleka nie pije od dawna.. a na jedzenie moze byc, bo wciagam wszystko... ale wciagam juz od dawna, wiec nagle by mu sie zrobilo...?
no nic, zobaczymy, jak mu dzisiaj pojdzie...
najgorzej, ze w sobote dziemy na bal, malego na cala noc zostawiam u dziadkow, a mam malo sciagnietego mleka (ostatnio wszystko ze mnie wysysa maly wariat)... demit!!!!!!!!!

Agnieszka, nie bój się, znieczulenie czyni cuda :-)

U mnie na razie zero problemów z zębami, ale caly czas jadę na witaminach. :tak:

Miłka, no chyba rzeczywiście jakiś był niegłodny (szok - od 4 rano nic nie jadł), bo sobie zasnął nawet bez wielkich protestów. No to zobaczymy po obudzeniu.

Rozwala mnie moje dzieciątko i jego kupa (a raczej brak), nie robi tydzień i super szczęśliwy - i nic nie pomaga, ani jabłuszka, ani bakterie, po prostu nie robi :baffled: Wczoraj zeżarł marchewy pół słoika, to już się boję, że teraz za dwa tygodnie tą kupę zrobi... Niemożliwe, żeby trawić całe to jedzenie :no:

Aenye - u mnie w sumie nie reaguje na większość jedzenia, które jem, wyjątek: kapusta, cebula i chleb superrazowy (czasem razowy jest ok, a czasem z innej piekarni dostarcza niezwykłych nocnych wrażeń). Resztę toleruje bez problemu.

a mam pytanko słuchajcie raz dziennie kładę moje synka na brzuszek on ma już prawie 4 miesiące i nie chce podnosić główki czy to oznacza że coś jest nie tak????proszę o pomoc:-(

kasiu_z w ząbku gdzie mam kanałowe leczenie 2 tygodnie temu miałam usuwaną próchnicę i miazgę oczywiście miałam znieczulenie bo bez znieczulenia nie dałabym sobie zrobić umarłabym na fotelu i mimo że miałam znieczulenie tez bolało.Tak zaniedbałam tego zęba że teraz muszę cierpieć i płacić za ten ból dużżżżooo kasy.

reklama
czesc mamusie:-)

wiecie lekko sie podlamałam bo dodawalam 3 male lyzeczki kleiku sinlak na noc do mleka aby mala przespala do 6 rano i bylo ok:tak: ale po 5 dniach musialam zrezygnowac z kleiku bo mała po 2 dniach kupki nie zrobila i musialam jej czopkiem pomoc bo taaaaaka gesta byla:baffled: ze nie mogla wyjsc:baffled: az lekko zielona i gesta az do tylka sie przykleila:-) :-)

od niedawna daje malej jabluszko i tylko jablko:dry:
chyba z marchewka poczekam bo jablko rozluznia kupke a marchewka przeciwnie
wogole moja mala mniej ostatnio jada mleczka:happy: :happy: a jablka jada tylko pol sloiczka wiec sama juz nie wiem jak to z nia jest

dzisiaj trzecie szczepienie i pierwsze mierzenie bo bioderka sa OK:cool2: :cool2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry