Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
agnieszka... ja o zębach to już nawet nie mówię....o główkę najlepiej lekarza zapytać...
asia - a może przepajaj małą dużą ilością herbatek?
qrde pisać za bardzo nie moge bo trzymam Nat na kolanach, a ona upacie skopuje mi klawiaturę - dopisuje swoje nogą albo kopie w szufladę i ta odjeżdża z klawiaturą... hehe ale mam ubaw
malej dawalam herbatke na trawienie
jakos jej nie lubila
ale teraz daje hippa jablko z melisa i wypija mi dziennie 150-200ml
poczekam z sinlackiem z 3 dni i potem dodam na 150ml mleka tylko 2 male lyzeczki:-)
potestuje bo czas juz dawno minal na inne nowosci
teraz explorer ale wczesniej firefoxa mialam
tylko ze od soboty mam system windows 2000 przez kumpla informatyka zainstalowane
xp mi siadal a ja tam ciemna masa jestem
teraz nawet jak gg i tlena zainstalowalam to mi nie odpala
agnieszka moja też nie lubi leżeć na brzuszku i kiepsko w tej pozycji dźwiga głowę, byłam u neurologa i lekarz mi powiedział, że młoda rozwija się prawidłowo i na brzuszku po prostu nie lubi i mam jej nie zmuszać co nie zmienia faktu że jak leży na mnie to pierdoła głowę dźwiga, na rękach trzyma sztywno i w pół siadzie ino na brzuchu niet są spazmy i płacze... pogadaj z pediatra ale na pewno wyśle Cię do neurologa na przegląd