reklama

mamusie grudniowe:)

anita pamiętamy o Tobie jak najbardziej!!! Roni ma rację! Na priva wszystkie dane nr tel i inne do Sa_raa przeslij:tak: :-)
A tak wogóle to wiele mamuś odpadło i tak wogóle to gdzie Czarna79 i jej Laurunia:confused:
Mary Jane kolejna nieobecna
Oczekująca dobrze że wiemy że chociaż na bieżąco choć maluchno tu jej, ale jest:tak:
Jakoś tak chyba zmęczona jestem i idę spać.
ps. Roni nie dam rady w piątek:no: ale na bank nadrobię wszystko w maju jak wrócę:tak: :-) BUZIAK od Minisia dla Jasia braciszka ciotecznego, który wreszcie padł ija też grzecznie do wyrka się zapakuję
Dziś śpię z Lilusiem, przyszedł i zapytał czy może ze mna spać, normalnie rozczulił mnie jak dawniej:zawstydzona/y: mój alergik pyłkowy maleńki:-) .
Superowe te moje chłopaki:happy:

reklama
Witamy, witamy...

A mój :wściekła/y::growl: synek znowu obraził się na butlę :baffled::baffled::baffled:
10 dni nie jadł... fak!
No i dziś dzień z butlą. Nie dostanie cyca aż nie wypije.
I co on robi (oprócz kwęków of kors)?
BAWI SIĘ - chichra do smoczka i się bawi (cuda z językiem, zamiast ssać to oblizuje... koszmar, w pół godziny wylizał 40 ml NIE MAM SIŁY!!!):baffled:

A u mnie ciążofobia wielki come back wrrr.
wszystko przez cholerny prysznic, bo jak byłam pod prysznicem co cały czas pamiętałam,ze trzeba łyknąć, a jak wylazłam to kurw na 3 godziny i 5 minut zapomniałam:baffled::wściekła/y::baffled::wściekła/y:
Po jakim czasie od bara bara można zrobić test?:-D:-D:-D

Kate - gratuluję kolacji z Markiem!!!!!!
a u mnie Michał Wójcik z Ani Mru Mru wycieczki kupuje:tak::-)

anita, agnieszka.kk - welcome back
Aga - wcięło ją po tym jak chyba dwudziestego któregoś stycznia urodziła i się wściekła,ze tak późno.Ale dlaczego na nas...?
Czarna - ostatnio pamiętam ją jak wpadła, zdziwiła się, ze my to w ogóle mamy czas na bb, bo przecież Laurunia jest taka absorbująca.... Dobrze że nasze dzieci to anioły, nie płaczą wcale, śpią 20 godzin na dobę, jedzą co 3 godziny z tego co mama daje (czy butla czy cyc - grzecznie wcinają) nie chorują, nie maja kolek, uwielbiają być zostawiane same sobie i leżą sobie bez piśnięcia po dwie godziny....aby mamusie mogły non stop na kompie siedzieć...
MJ, Megik, gosik, monexa,magaret, nemesia, rawenika... - chyba już ich nie zobaczymy....
No i Fanti się chyba obraziła na dobre....

Ditka ustaw sobie alarm w komórce albo budzik i bedziesz pamiątać o tabletce bo jak Ci zadzwoni to wstajesz i zjadasz :-p

a u Agi z Irlandii widziałam nowy suwaczek, że jest w 3 tygodniu ciąży :szok: ciekawe czy to prawda :confused:

Kate jak było z Markiem łopowiadaj dziołszka :tak:

witaj anitko!

luckymama - a jak cie podwioze do gdanska, to tez nie dasz rady?

kasia_z, milka - moj tez nieraz nie zasysa smoka, lize, memla, gryzie zamiast grzezniutko zassac, ale nie ma rogala, tylko kweka, bo to zazwyczaj w nocy... a on bez smoka nie zasnie :-( i czasem z tego wszystkiego dostaje histerii...

laski, mam klopot... pliz, help!
mlody od kilku dni budzi sie w nocy kilka razy, oczywiscie chce jesc, ale czasem oszukuje go smokiem... ale dzis przeszedl samego siebie... spal od 22 do 3, zjadl i odtad budzil sie co 15 min mniej wiecej i plakal... tak przez sen kwilil, wijac sie po lozku, wiginajac w luk, przekrecajac na boczek.. pomagal cyc tylko, wiec wzielam go do siebie i tak od 3 rano sobie "spalam"... dramat! macie pojecie, skad to!? czy cos go boli? (dodam, ze myslalam, ze to kupsko, ale tylko pierdzial..)
a rano, czyt 7, obudzil sie usmiechniety i wyspany (czego o mnie nie powiesz)...
zeby? czy brzuszek? normalnie oddam jego kupe do analizy, niech sprawdza, czy jakiegos syfa nie ma... bo robi takie wodniste na maksa, lekko sluzowate, ogromne i czesto :-(

aenye - a może po prostu wyluzuj??? Skoro wstał wyspany z uśmiechem to nic mu nie jest!!
Dzieci mają czasem gorsze dni (i noce).
Zobaczysz, czy dziś i jutro będzie tak samo i dopiero go zaczniesz badać wszerz i wzdłuż.
Myślę,ze mu się coś śniło, moze jakieś wrażenia po nowym doświadczeniu w dzień, może było mu smutno i chciał się do ciebie przytulić...?

miłka - kutwa, nie mogę obczaić, jak nastawić w tej mojej komórce alarm tak, aby go co dzień nie ustawiać...:baffled:

reklama
może go mączyły kolki ja tak miałam przez 3 dni po świętach jak poszalałam z ciastami i wędzoną (domową) szyneczką :eek: pierdzioszki, wyginanie w łuk (nawet na rękach) i niespanie w nocy :tak: wróciłam w ramy diety i problem zniknął :happy:

a z tego co czytała, to luźne kupki ze śluzem to objawa alergii na mleko
jak Cię to niepokoji to najlepiej zrobić badania :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry