reklama

mamusie grudniowe:)

w sumie zalezy to chyba tylko od ciebie :-)
generalnie, jak sie karmi piersia, to mozna wprowadzac nowinki od 6 miesiaca, ale mozna i wczesniej, jesli bardzo chcesz, lub malemu nie starcza (np. nie najada sie tylko mlekiem, szybko jest glodny itepe) - malemu nic nie bedzie, ale twoje mleko wystarcza mu mniej wiecej do 6-go miecha.
a jak butelka, to spokojnie kaszke ryzowa na mleku twoim lub modyfikowanym, jablko, marchewke, soczki i inne jedzonko dopuszczalne po 4 miesiacu :-) smojrz na watek karmienie dzieciaczkow :-)

reklama
..aenye ten sam, 38,5 stopnia w pupie.:-)
Sto lat Olo:happy:
Kate:szok: na kolacje z Markiem Konradem:confused: Kondratem chyba co:baffled: :confused: A wogóle w jaki sposób z nim:confused: Normalnie weź od niego pliiiiz dla mnie autograf:tak: Rajusku superowo:-)
Sugar no i git:tak: :cool2:
Elo agnieszka:-)
MOj Mini jeszcze nie spi pisze z nim na kolanach:baffled:

Witam serdecznie wszystkie Grudniowe Mamusie ! Bardzo żałuję , że tak późno do Was dołączam! Byłam z Wami jako _anita_ dopóki pracowałam , potem zwolnienie lekarskie , itp. ... ale to długa i nudna historia , a przecież nie o tym chce pisać !
Wróciłam i to jest najważniejsze !
Mamusią grudniową zostałam 01.grudnia.2006r. o godzinie 0:20 , gdzie po zaledwie dwugodzinnym naturalnym porodzie przyszedł na świat mój syneczek Mikołaj mając 54 cm i ważąc 3600g . Dziś to kawał nieznośnego , już rozpieszczonego , ale przesypiajacego całe nocki chłopczyska ! Mimo że jest karmiony tylko piersią ( biedne dziecko nawet jabłuszka w buzi nie miało ) bardzo szybko przybiera na wadze ( 8700g) - ale najważniejsze , że jest zdrowy mój serdelek ;)
Pozdrawiam Was serdecznie i zobowiązuję się do regularnego odwiedzania moich ulubionych stron BB !
Jejq ... nawet nie wiecie jak bardzo się Cieszę , że wróciłam !
Jak Tylko przypomnę sobię jak się wstawia fotki napewno to zrobię ... póki co wracam do lektury ... trochę się tu działo , odkąd zniknęłam ... jest co nadrabiać !

Boże jak się ciesze , że jednak ktoś o mnie pamiętał ! Roni , aż mi się łezka w oku kręci . Dziękuję !!!
No a teraz idę walczyć ze wstawianiem suwaczków , itp.

gg1419856
gdyby któraś z Was była tak uprzejma i na gg dała mi szybka instrukcję wstawiania linijki , byłabym baaaaaaaardzo wdzięczna . Instrukcja z forum u mnie nie działa - zaraz się zapłaczę !

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry