reklama

mamusie grudniowe:)

Kiciu sto lat dla "blizniaka"
Nasza mala nie spala w dzien przez 2 miechy. Myslalam ze ten typ tak ma, ale nie. Po tym jak nauczylam sie widziec kiedy mala zaczyna byc marudna i od razu usypiam Mercunia robi mi 3 drzemki dziennie, a ja w koncu mam czas!! :-) :-) :-) :-) Wczesniej jak glupia gdy ona marudzila podstawialam jej inna zabawke albo bralam na rece. Podobno jak dziecie w dzien nie odpocznie to i w nocy bedzie gorzej spalo.
Roni trzymam kciuki za Jasia.
Kicia polecam ksiazke "jezyk niemowlat"

reklama
Dziewczynki dziekuje w imieniu Olafka za zyczenia :tak:

moj Plumek dzisiaj przeszedl samego siebie, zasnol o 23:30 :szok: :wściekła/y:
kiedy on sie wkoncu naprawi :confused:

Roni kochana, wyobrazam sobie jak musi ci byc ciezko!!
uparta bestyjka z tego Jaska!!
kurcze szkoda ze nie mozemy ci pomoc!
on napewno wymieknie, nie ma innej opcji , tylko szkoda ze to musi byc dla ciebie takie trudne!
a moze staraj sie stopniowo moze od jednej porcji dziennie sztucznego, potem stopniowo dodawac?!
albo moze w ostatecznosci wez tabletki na spalenie pokarmu jak juz nic innego nie pomoze!!!!!!:confused:

Hej Dziewczyny!!!
W końcu was odnalazłam:-)Jakiś czas temu weszłam na forum nawet nie wiem gdzie i szukałam was,napisałam posta i Dita mnie pokierowała dziękuję Ci bardzo Dita.
PRZEPRASZAM was że sie nie odzywałam ale moje maleństwo tak mnie pochłonęło że zaniedbałam forum.Pewnie wiecie już że 1-go stycznia o godzinie 22.25 (męczyłam sie od 6.15 rano do 22.25 wieczorem)urodziłam silnego,ślicznego synka ważył 34800kg a mierzył 56cm.Poród był straszny ale do przeżycia jeszcze miesiąc temu mówiłam że nie chcę mieć więcej dzieci ale teraz zdanie zmieniłam za 3 latka postaram sie o następne:-).
Dziewczyny piszcie co u was jestem bardzo ciekawa.

a ja leze sobie na lezaczku w ogrodku i sie relaksuje :-p

photo61oi1.jpg

photo64qf9.jpg

reklama
...a i mam takie pytanko bo moje maleństwo ma 3 miesiące i 2 tygodnie i nie wiem czy mogę podawać mu już takie jedzonko ze słoiczka np. z bobovity czy gerbera!!!
Pozdrawiam
Idę sie wykąpać a potem czas na kąpiel Alana:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry