reklama

mamusie grudniowe:)

Przechowywanie pokarmu

Pokarm można przechować:

• w temperaturze pokojowej do 12 godzin
  • w lodówce w (+ 4°C ) do 4 dni
  • w zamrażalniku z osobnymi drzwiami ( -10°C) do 3 miesięcy
  • w zamrażarce ( -18°C) od 6 do 12 miesięcy
  • Pokarmu nie należy gotować przed podaniem dziecku, wystarczy podgrzać do temperatury 37°C.
  • Raz odmrożonego pokarmu nie wolno ponownie zamrażać !
  • Przechowywać pokarm w małych porcjach.

reklama
Kochane...

kolacja z Markiem to dopiero w środę... zdam relację... no problem:)

nonek... mleko - 48 h

Fanti... się chyba obraziła... zresztą na "Legniczankach.." też daje do wiwatu...:-D

spadam na spacerak...:tak:

STO LAT DLA IGGIEGO!!!

..aenye kochana jesteś ale nie dam rady do remi się dostac na piątek. Jestem na wsi u rodziców:-) Filip miał pewnie gorsza noc;-) a może teraz sie na coś uczulił:confused: Jest taka mozliwość:tak: Takze obserwuj swoje jedzenie:-) Buziak wielki dla was:-)

Dziewczyny karmiące piersią jeżeli dzieci maja niekończące sie dni bez wypróżnień proponuje suszone śliwki:happy: Miniś po 9 dniach sie wykupał wczoraj w nocy:-)
Iggy sto lat:-)
Pingwinek wysokich lotów, bedzie ok:-)

Na brzuchu to najgorsza pozycja Miniego:baffled: , ale głowa silna u niego:-)

Miłka :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: z tymi końskimi zębami.

Ale dziś mnie ciocia skomplementowała że schudłam:tak: a w rzeczywistości przyznaję że przytyłam kilogram i waże 66:zawstydzona/y: Ale mi z tym póki co ok, tylko że nie mam sie w co ubrać!!!:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

Lucky - a co z tymi śliwkami robić? :confused:

To jakieś może normalne, że tak rzadko, bo widzę że dużo dzieci tak ma... może taki etap :confused: Bo ten mój demonik, to jakoś nie ma objawów, że coś nie tak. A kupa, mimo że długo zbierana, rzadka i żółta... Hm...

Sto lat dla Iggiego :-)

Pingwinku, kciuki trzymam! :happy:

STO LAT DLA PANA BUŁKI i MARCHEFKOWEJ JULKI

nonek z mlekiem to dziwna sprawa ja zawsze wącham bo raz było raptem pare godzin i mi skisło ;-)

pingwinku spokojnego lotu :-D

Kasiu są takie deserki ze śliwką dla małych dzieci można chyba podać łyżeczke :tak: albo sama śliweczki szamaj ;-)

reklama
Iggy 100lat kochany aniołku :)

Pingwinek spokojnego lotu! Do zobaczenia

A ja mam dzis dupny dzien, az sie poplakalam , pierdolnełam nozyczkami i zrobilam tym dziure w panelu
nadmiar obowiazkow mnie przytlacza

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry