reklama

mamusie grudniowe:)

Hello, rodziłam w maju, kupiłam sobie bomba wózek, ale niestety mamy małe autko i nie możemy sie zapakować, musiałam albo zmienić samochód albo kupić mniejszy wózek, więc kupiłam juz spacerówkę (polecam Peg Perego Venezia). Sprzedaje swój wózek, Peg Perego gondola, spacerówka i fotelik 0-13 kg, wszystko w jednym kolorze, granat z białym, bardzo wygodny dla dziecka, olbrzymia gondola co sprawdzi się zimą, duże pompowane koła, gratis parasolka i pokrowce na koła. Moja siostra rodzi w listopadzie i ma identyczny wózek bo wiadomo, ze dziecko zimaąbedzie grubo ubrane i przykryte wiec musi się mieścić i mieć wygodnie w gondoli.Cena 1400 za wszystko do uzgodnienia, odbiór Warszawa, Skierniewice, Łowicz, zdjęcia dodam jutro. mail aroter@o2.pl, zdjęcia prześle na e-maile

reklama
luckymama brzusio ok troszke mnie jakby jajniki pobolewają ale staram się nie panikować. Dzisja rozważam opcje pójścia na usg prywatnie bo chciałam mężusiowi prezencik w postaci wydruku z naszą krusznką zrobić ale to jeszcze zobacze jakby co to napisze :)

Sa_raa polecam weź 1nospe lub 1scopolan, nie zaszkodzi to dzidzi a Ty poczujesz się lepiej :D Z jajnikami ostrożnie. Ja czekam na usg do połówkowego (już niedługo). Ale jak coś to daj znać i napisz czy chłopiec czy dziewuszka. Ps. chcesz wiedzieć? ??? ??? ??? ???

Hejka, ja mam USG 21 sierpnia i wtedy się wreszcie dowiem czy to chłopak :laugh czy dziewuszka idę na USG gdzie jest możliwość nagrania dzidzi na płytkę to dopiero będzie pamiątka :laugh pozdrawiam

Też muszę się postarać o nagranie. Z L. nie zadbałam o to a szkoda.
Miłka napisz jaką płeć ukrywa Twój brzusio, jak się dowiesz :D
Wiecie co, rzadko odpisujemy. Musimy się trochę uaktywnić! PISAć! PISAć! PISAć PROSZę!!!! :laugh:

No i się skusiłam :) zabrałam przyszłego Tatusia pod pache i pojechaliśmy :) no proszę Pań prawdopodobnie będziemy mieli Syneczka lekarz mówił, że coś tam dynda między nuziami naszej pociechy ;D ale to potwierdzi się 22 sierpnia. Oczywiście mamy nagranie na płytce i jak mi się zatęskni to sobie będę puszczać ( już z 5 razu oglądałam :P ) Dzidziulka oczywiście zdrowiutka i wszyściutko w normie, serduszko ładnie stuka :D

Luckymama mały tutaj ruch bo kobitki na wakacjach są. Jak wrócą to będzie się działo, tymbardziej, że to już czas kiedy pomalutku będzie nam się klarować sytuacja co do płuci naszy Fasolek :)

luckymama Nospa na mnie nie działa nawet ta forte a więc odpada zresztą nie ma leku który dziecku nie szkodzi. Bóle nie są aż tak nieznośne, żeby ich nie można było wytrzymać, jakos daje rade :)

reklama
Dbam cały czas :) a ból nie jest jeszcze taki natarczywy, żebym cierpiała. Jak będzie aż tak źle to możesz być pewna, że coś wezme

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry