reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
A ja dziś wieczorkiem ide na wizytę :) Pewnie będzie USG, ale na razie nie to super-hiper tylko takie zwyczajne. Mam cichą nadzieję, że poznam co za rodzaj malucha zamieszkał w brzuszku..
A propos USG połówkowego: mojemu bratu lekarz powiedział, że teraz się odchodzi od USG w 20-22 tygodniu i poleca się USG w 24-28 tygodniu, jako że dużo lepiej widać poszczególne narządy i lepiej ocenić ich stan. Powiedziałam mojemu M., że może poczekać z tym USG jeszcze miesiąc, ale on na to: nie ma mowy :)) Już się nie może doczekać filmiku :))

hej dziewczynki :)

fajosko.. ja mam wizyte 14 sierpnia, wtedy juz na pewno bede wiedziec, kto we mnie mieszka :) juz sie doczekac nie moge, chociaz mysle, ze to musi byc Filip ;-) taki maly rojber! mowie wam, jak on tanczy... tak mocno juz czuje te ruchy, i tak czesto, ze juz nawet kiedy chodze i nie mysle o tym, to je czuje. wczesniej musialam sie wsluchiwac w swoj brzusio troche :) a teraz juz nie! i naprawde, moj maly rusza sie non stop... szok :)

eeech. ja chyba tez pojde na to polowkowe z nagraniem ok. 24-26tc. na razie u nikogo sie nie umawialam, heh. a chce, zeby to bylo 4D. musze sie wywiedziec, gdzie isc...

a poza tym po staremu :) wymyslilam sobie jeno sukienke na slub, bedzie przepiekna, o ie krawcowa zechce taka uszyc! w stylu lat 20... powloczysta, luzna, dluga, piekna w kolorze bezowym lub takim "cielistym" z atlasu (lub w ten desen ;-) ) i bez plecow ;-) Seximama :D

Czesc Mamusie! Nie bylo mnie tyle czasu, bo mialam wylaczony net. cholewcia.
dwa tyg temu bylam na usg i na 80% bedzie Marianna. Ogolnie wszystko jest ok. Dzidzia rozwija sie prawidlowo, wierci i kreci, ze spac w nocy nie moge. No i te upaly...
Mam nadzieje, ze teraz bede czesciej tu wizytowac ;D ;D ;D szczegolnie, ze Julenia poszla dzis do zlobka. Mam czas wreszcie na odpoczynek i pogadanki ;D ;D ;D

aenye pomysł na sukienkę ekstra będziesz wyglądała super, utęsknieniem będziemy czekać na fotki ze ślubu :laugh:
nonek gratuluje Marianny a najważniejsze że z dzidzią wszystko w porządku :laugh:

reklama
A tak poza tym deprecha powoli mi minela, no moze czasem lapie jeszcze, ale jest duzo lepiej. Na razie ciesze sie jak cholera, bo mnie babka z praktyk letnich zwalnia....Jak mnie dzis zobaczyla, kazala isc do domu :P
tak wiec rano Jula do zloba a ja pol dnia tylko dla siebie.......rewelacja! wreszcie mam nadzieje odpoczne.
aenye widzialam kiedys dziewczyne w sukni na lata dwudzieste, wygladala przepieknie! Gratuluje pomyslu. Juz bede czekac z niecierpliwoscia na zdjecia!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry