Sto lat dla Helenki i Dominika i Jaśka! :-)
Niech nam zdrowo rosną pogodne i szczęśliwe
Majeczko, czemu Furagin nie? Mój chłopak na stałe dostaje furagin sam doustnie, był też leczony furaginem, jak najbardziej podaje się go niemowlętom, więc jako karmiąca piersią powinnaś też móc go brać. Radziłabym spytać lekarza - wiele leków ma na ulotce, że nie wolno, a jednak są stosowane i w ciąży i przy karmieniu piersią. Napis na ulotce stąd, że nie przeprowadzono pełnych badań klinicznych, a leki często wcale nie są szkodliwe.
Kate - wielkie buziaki i cieszę się, że kolacja udana!! Właśnie, właśnie, a skąd ta kolacja? :-)
Aenye - super wycieczka będzie

Rób dużo fotek, żeby potem na BB wstawić :-)
Nonek, jak tam samopoczucie po imprezce?

Asiu - gratulacje pierwszego ząbka - jak tylko się uda, to zrób dokumentację zdjęciową! Następne zawsze lepiej, więc nie będzie problemów ząbkowych

Nieistotna - u mnie też rosną mikrowłoski białe - na razie tak ma 1-2 mm (w zależności od rejonu główki)
Miłka - nasze państwo mnie rozwala i ich genialne pomysły...
Piotruś wczoraj strzelił kupę albo po bakteriach, albo po śliwkach suszonych (dałam mu niedozwolonych śliwek po 5 miesiącu 2 łyżeczki). Teraz się poprawił o tyle, że stał się samowystarczalny (karmię go, potem sam się bawi, potem sam zasypia... i chichra non stop... coś a la Iggy się zrobił

)
Albo to po tych wszystkich pięknych życzeniach od cioć z BB :-)