reklama

mamusie grudniowe:)

Hej to ja :-)Właśnie wróciłam od dentysty okazało się że mój ząbek do końca się nie zatruł i kanałówkę przełożyła mi na za 2 tygodnie:wściekła/y: myślałam że dziś będę miała to już za sobą ale jednak nie do ząbka włożyła mi nową truciznę i tyle...
Alanek przysną sobie a ja mam chwilkę wolną :-)
WSZYSTKIEGO NAJ NAJ LEPSZEGO DLA NASZYCH JUBILATóW !!! :-):-):-)

reklama
agnieszka co wiecej u was??:-) Biedaku masz się z tym zębem. A jak tam Alanek sie miewa? Mój własnie zjadł i teraz gada z karuzelą:laugh2:. Tez mam chwile dla siebie

Nigdy wiecej alkoholu. Odchorowuje pozniej strasznie.
Zaraz ide z Maniana na spacer, mam nadzieje, ze jakos dojde do siebie.
Agnieszka mnie niestety tez czeka dentysta. Ale musze poczekac jak Macieja skonczy rehabilitacje, zeby mogl zostac z dziewczynkami.
Jezu jak mi glowa ciazy....

Luckymamo nie myśl , ze zapomniałysmy o Maksiu ! ;-) sto lat ! :-)

Ja ostatnio też się chwaliam koleżance , ze moje dziecko zrobiło się samowystarczalne i chyba zapeszyłam , bo już nawet bawić się sam nie chce terrorysta-masochista ! Nie wspominając o porannych drzemkach najlepiej przy cycusiu .

Anitko wiem że nie zapomniałyście:tak: , a jak przeczytasz wątek kilkadziesiąt stron wstecz to zobaczysz że mój Maksio to Dominik Czy Miniś;-) :-D I chyba dostał od ciebie podwójne życzenia, za któe bardzo dziękujemy:happy:

Wszystkim ciociom dziękujemy i
składamy Jasiowi i Helence najwszpnialsze życzenia szczęścia i radości, żeby wszystkie zabawki po lini prostej w dziobie lądowały i siniaków nie robiły;-) :-) i niech mleko strumieniami płynie nie tylko z cycka maminego i uśmiechajcie się ile można, dziś skończyliście 4 miesiące:happy:

Kate super że kolacja się udała:-)
Aenye gratuluję wycieczki:-)
Pingwinek Ty nie, kuś tymi zaproszeniami bo faktycznie wszystkie z rodzinami Ci się zwalimy na głowę:baffled: :laugh2:
Miłka no lipa co:confused:
Dita normalnie Nonkowi jak z ciastem:tak: :laugh2:
Agnieszka bidulo zębowa:sick:
Aga fajnie że jesteś już:-)

Kinga85 ząbki mi sie po ciąży trochę popsuły :-) lecz mam ogromna nadzieje że szybko je wyleczę.A u Alana prawie wszystko jest ok??troszkę mi ostatnio przychorował ale to minimalne tylko przeziębienie.Poza tym jest ok,Alanek właśnie sie obudził:-) KINGUś a kiedy mogę spodziewać się zdjęć Twojego Filipa??

!!!!!!!!!! Jasiek - STO LAT !!!!!!!!

Skąd ta kolacja się pytacie...
jak zwykle na krzywy ryj:laugh2: :laugh2: :laugh2:
tak działa marketing ING Banku Śląskiego:happy: :happy: :happy:

Moja mama jest dyr. finansowym - główną księgową w dużej firmie /już nie "Bielbawie":eek: / i dostaje takie zaproszenia... taty już nie ma...
ponieważ sama nie jeździ... to już rozumiecie...

byłam już na kolacji z Grabowskimi i Peszkiem /i grali "Sztukę dla 3 aktorów" ... to z Pawłem moim, bo mama nie chciała... a to jeszcze tato żył...

Mam nadzieję, że teraz częciej będziemy się tak zabawiać...:tak: :tak: :tak:

reklama
agnieszka ja też miałam niezły problem z zębem - na sczeście znalazlam superdentyste i wyleczony - neźle się nacierpiałam , bo nie mogłam nic przeciwbólowego brać :sick: - odkąd karmię cyckiem pojawiło się u mnie uczulenie na WSZYSTKIE leki przeciwbólowe (paracenamol , wszystkie pochodne ibubromu, a nawet ukochaną przeze mnie pyralgine ) .

Lucky - nie było mnie prawie pół roku i wierz mi , ze nadrobienie wszystkich zaległości nie jest wcale prostym zadaniem! chociaż staram się jak mogę ! :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry