reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

mamusie grudniowe:)

Roni, daj znać jak wrócisz;-)Sugar, dzięki tobie nabrałam trochę nadziei;-)może po prostu są takie dzieci, co bez żadnych objawów 'wyskakują' w dniu terminu:evil:to umyj te włosy i sprezentuj nam kolejnego bobasa.Kasia, gdzie Piotrus?

reklama
Ja właśnie wróciłam od Gina. No i co ??? Mała w kanale czeka na niewiadomo co, a szyjka kompletnie zamknięta!
Ale wszystko poza tym oki. No i jak się nic ciekawego nie urodzi wcześniej to 30 mam się stawić w szpitalu, gdzie będzie już na mnie czekała położna.
TO JESZCZE PONAD 2TYGODNIE!!!!!

ja właśnie wróciłam z urzedu stanu cywilnego
zrobiłam małe zakupy etc
mam juz ciepła wodę !!!
zaraz mykam sie wannować ;-)
jesu jakoś sie przymulona czuję
wzięłam nospe FORTE i skurcze nie przeszły, chociaz one sie kurcza jak im sie podoba
to się zobaczy co i jak;-)

cholera wie czy to powtórka czy preludium
ale chyba wygląda na to że młody wyłazi
kurde a we wtorek mam firmową wigilie w MTV i tam zawsze jest mega żarcie i party
grrrr
najwyżej pójde juz z tygodniowym bobasem hehe:cool2:

Wow wiec kicia już urodziła! super GRATULACJE DLA CIEBIE KOCHANA!!
Ja dopiero co wróciłam z miasta, byliśmy z meżem na zakupach. Nogi to mi zaraz wyjdą z tyłka nie mówiąc o Filipku;-) Robiłam dziś gołąbki, napierdzieliłam się nieziemsko ale cóż warto było, zamroże i będzie na świeta. Ahh ciekawe jak tam mój niuniek malutki.. może dziś się ruszy:confused: po takim maratonie to możliwe hehe (cały dzien na nogach) Ale teraz ide normalnie się położyć na chwilę bo padam z nóg. Jak odpocznę to do was wrócę;-)

reklama
Witam serdecznie :)

Kicia moje najserdeczniejsze gratulacje. Masz duzego chlopaka :)

przegladalam zdjecia dzieci grudniowych i stwierdzam ze są boskie, wszystkie sa na prawdę piekne, obiektywnie, realnie PIĘKNE :)

Dzis byla u mnie lekarka, żoltaczka malego w końcu zaczęla powoli ustepować wiec i wraca mu juz normalny apatyt i problemy z karmieniem sa coraz mniejsze
w przyszlym tygodniu zaczynamy spacerki :)
malutki rosnie w oczach

Ja czuje sie zadziwiająco dobrze, nie wierzylam ze po 2tyg od ciecia bede tak smigać :) jak widać jest to mozliwe :)

dostalam dzis odpowiedz z Mops'u jeszcze w tym miesiacu dostane becikowe, rodzinne i dodatek z tytulu urodzenia dziecka dla osob zarabiajacych ponizej 504zl na osobe czyli w sumie 2tys zl
ratuje to mi zycie

tyle u nas... :)

Do góry