reklama
sugarspunsister
matka polka superstar
hehehehe
:-)
:-)
No to git, Roni, będziesz zaraz miała Jasia w domku (nareszcie) ! :-)
To w końcu jak, jutro do szpitala?
Sugar, i co? Rodzisz, nie rodzisz? Napisz jakbyś jechała do szpitala.
Nieistotna, super że śmigasz tak szybko! Niezła z ciebie rekonwalescentka. I jak w końcu z karmieniem - z cyca, z nakładkami czy odciągasz i z butli? Super, że żółtaczka ustępuje i maluch rośnie jak na drożdżach. No i że kaska będzie, to akurat na święta :-)
Ja, tak jak Kulka, zazdroszczę wszystkim rodzącym
U mnie na razie nic się nie chce wykluć. Jutro wybieram się na obronę kumpelki - zwabiła mnie tym, że na sali będzie ginekolog-połoznik (teściówka) hihi.

To w końcu jak, jutro do szpitala?
Sugar, i co? Rodzisz, nie rodzisz? Napisz jakbyś jechała do szpitala.
Nieistotna, super że śmigasz tak szybko! Niezła z ciebie rekonwalescentka. I jak w końcu z karmieniem - z cyca, z nakładkami czy odciągasz i z butli? Super, że żółtaczka ustępuje i maluch rośnie jak na drożdżach. No i że kaska będzie, to akurat na święta :-)
Ja, tak jak Kulka, zazdroszczę wszystkim rodzącym

Nieistotna, z kaską super. będzie na dobry początek;-);-)Roni, twój Jasiek to jakiś mega-uparciuch
albo po prostu wie,że jest za duży, żeby się pchać gdzie nie trzeba;-) w sumie mogliby sobie darować to wywoływanie i go grzecznie wyjąć.Kasia, zazdroszczę, bo galeria się powiększa, grudzień w połowie, forum pustoszeje, a moj łobuz nawet jeszcze nie pakuje walizek
Mi humorek się nieco poprawił-byłam na usg; mała ok 3100g, nadal główkowo(hic), bez pępowiny na szyjce, a łożysko jeszcze ujdzie. niemniej jak do środy nie wylezie, mam iść na izbę przyjęć zrobić ktg.ech...NIECH WYŁAZI!!

Nieistotna
Grudniowa Mama'06 Terminator
Kasia maly ssie cyca na zmiane z mleczkiem z butelki ktore mu sciagam laktatorem
Nieistotna
Kobiety rodzic! raz, dwa, trzy.. bom ciekawa jak wasze dzieci wygladają 
nonek
Grudniowe mamy'06 przywodca babinca w domu!
No no Roni to sie wreszcie doczekasz swojego olbrzyma!
Ja dzis bylam na kontroli u gina. Wszystko pieknie sie zagoilo, blizna idealna. Jak mnie moj gin zobaczyl, to sie smial, patrzac mi "gleboko w dekolt", ze widac, ze Marianka rosnie jak na drozdzach. Mamusia ma czym karmic.
kulka ty sie nie przejmuj. I na Ciebie przyjdzie pora;-);-);-)!
Ja dzis bylam na kontroli u gina. Wszystko pieknie sie zagoilo, blizna idealna. Jak mnie moj gin zobaczyl, to sie smial, patrzac mi "gleboko w dekolt", ze widac, ze Marianka rosnie jak na drozdzach. Mamusia ma czym karmic.
kulka ty sie nie przejmuj. I na Ciebie przyjdzie pora;-);-);-)!
sugarspunsister
matka polka superstar
dobra
wykapałam sie, zaserwowałam sobie szejwing i inne przyjemnosci wannowe
ponacierałam sie balsamami
zakończyłam konsumpcje obiadu z bakłazanem i teraz bedę leżec na kanapie i zbijac bąki
kurde tylko ja nie wiem jak liczyc te skurcze i kiedy ew jechac do szpitala hehe
wykapałam sie, zaserwowałam sobie szejwing i inne przyjemnosci wannowe
ponacierałam sie balsamami
zakończyłam konsumpcje obiadu z bakłazanem i teraz bedę leżec na kanapie i zbijac bąki
kurde tylko ja nie wiem jak liczyc te skurcze i kiedy ew jechac do szpitala hehe

reklama
Nieistotna
A u mnie od razu skurcze byly co 4minuty, po pol godzinie zaczely sie co 3minuty 
mowia by jechac gdy beda co 5min.. ale w sumie co 10min przez dlugi czas to tez napewno juz porod
mowia by jechac gdy beda co 5min.. ale w sumie co 10min przez dlugi czas to tez napewno juz porod