reklama
Gratulacje dla cioci :-):-):-)
Mi demon coś osłabł, nie je i trochę rozpalony, ale niby tylko 37 w pomiarze, więc na razie wysłałam z babcią na dwór przespać. Ciągle śpi zresztą. Zapisałam na jutro do lekarza, bo dziś miejsc nie było...
Na razie jeszcze na uszach nic, śpi z podniesionym łóżkiem więc może będzie ok. A ja zdycham, sprzątam dom całe Boże dnie... 

Mi demon coś osłabł, nie je i trochę rozpalony, ale niby tylko 37 w pomiarze, więc na razie wysłałam z babcią na dwór przespać. Ciągle śpi zresztą. Zapisałam na jutro do lekarza, bo dziś miejsc nie było...

..aenye
Mama grudniowa'06
laski, nie mam czasu nawet czytac...
jestem zalamana, rycze, po prostu masakra.. mlodemu schodzi paznokiec :-( pare dni temu przycial sobie troche drzwiami, ale nawet nie pisalam, bo nie wygladalo na nic groznego...
a teraz bawil sie czyms, patrze, a niemal caly paznokiec odszedl..
czuje sie jak matka meliniara, jakbym nie pilnowala go (faktem byl pod opieka mojej babci, ale bylam wtedy w domu).. chwila nieuwagi.. jest mi tak strasznie przykro..
w ogole nie umiem mu zrobic pacynki na tym paluszku, co chwile sciaga, co zrobie.. na razie wiec zakleilam duzym plastrem i owinelam tasma izolacyjna, zeby nie sciagal, bo juz 5 plastrow poszlo..
straszne, straszne :-(
jestem zalamana, rycze, po prostu masakra.. mlodemu schodzi paznokiec :-( pare dni temu przycial sobie troche drzwiami, ale nawet nie pisalam, bo nie wygladalo na nic groznego...
a teraz bawil sie czyms, patrze, a niemal caly paznokiec odszedl..
czuje sie jak matka meliniara, jakbym nie pilnowala go (faktem byl pod opieka mojej babci, ale bylam wtedy w domu).. chwila nieuwagi.. jest mi tak strasznie przykro..
w ogole nie umiem mu zrobic pacynki na tym paluszku, co chwile sciaga, co zrobie.. na razie wiec zakleilam duzym plastrem i owinelam tasma izolacyjna, zeby nie sciagal, bo juz 5 plastrow poszlo..
straszne, straszne :-(
_anita__
grudniowa mamusia Mikusia
Agaton gratulacje dla siostry i dla Ciebie ciociu ! ;-) Antoś - śliczne imię ! 
Maja - daje się tyle na ile kogoś stać ;-) ( bez przesady oczywiście )
Patrycja pocieszam Cię wirtualnie , chociaż wiem , ze może to mało pocieszające
nic się nie martw - co się stało to się nie odstanie - następnym razem poświęcisz mu więcej uwagi i tyle
spoko wodza i utul Filipka !
Atol zdrówka Hani życzę
i całej zasmarkanej reszcie również
:-)
Witaj Olii
Pogoda do pupy się zrobiła , aż płakać się chce i to akurat teraz

Maja - daje się tyle na ile kogoś stać ;-) ( bez przesady oczywiście )
Patrycja pocieszam Cię wirtualnie , chociaż wiem , ze może to mało pocieszające

Atol zdrówka Hani życzę
i całej zasmarkanej reszcie również

Witaj Olii

Pogoda do pupy się zrobiła , aż płakać się chce i to akurat teraz

Aenye, biedulko, przytulam :-(
Paznokietek odrośnie, mój brat sobie przytrzaskiwał notorycznie, jeden u nogi i jeden u ręki mu zlazł i spoko odrosły, nic nie widać. Także tylko czasu potrzeba, a będzie ok.
Nigdy nie da się upilnować tak, żeby się nic nie stało, po prostu dzieciaki są szybsze niż Wiedźmin
Nie obwiniaj się, jesteś super mamą dla Filipka 

Paznokietek odrośnie, mój brat sobie przytrzaskiwał notorycznie, jeden u nogi i jeden u ręki mu zlazł i spoko odrosły, nic nie widać. Także tylko czasu potrzeba, a będzie ok.

Nieistotna
Grudniowa Mama'06 Terminator
Jakie sa objawy choroby ucha u dzieci?
Caluje paluszek Filipa... bardzo mi was obojga zal
Caluje chorego Piotrusia i Natke i noge Kate
i witam Antosia !
Caluje paluszek Filipa... bardzo mi was obojga zal
Caluje chorego Piotrusia i Natke i noge Kate
i witam Antosia !
reklama