reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

mamusie grudniowe:)

Się witam PIERWSZA:szok::szok::szok:
M mnie znerwował tak się kręcił po sypialni że małą obudził:angry: ahhhh a ja bym sobie pospała.

dużo zdrówka dla chorowitków tych malusich i tych wiekszych.

reklama
Aeyne miałam juz wcześniej pisać ale zawsze mi wyleci z łba. Śliczniutka fotka w suwaczku normalnie nie moge się napatrzeć. Strasznie mi sie podoba

czarna, dzieki :-D specjalnie dla ciebie wklejam wlasnie Filipka fotki na 'zdjecia'.. :-)

my zaraz mkniemy na zakupy rozne, wywialo nam wszystko z lodowki, normalnie ZERO zapasow :szok:

hej dziewczyny
mój Fifolek zasnął własnie...
ide robić wiec kawe
w ogóle nie mam pomysłu na obiad help! problem jak nic no nie?:cool2:
masakra..
namówiłam meża na pojscie do kina na film "MGŁA" teraz tak o nim mówią w tv.
troszke sie rozerwę
miłego dnia!
pozdrawiam!

U nas dzis kurczak w porach, zupa ogorkowa.
Ja mam 2 dziewczynki na glowie i 0 czasu.
Mam juz nareszcie nadany numer domu! Moge sie zameldowac!

nonku no tak mało czasu, a obiad z dwóch dań;-), ja jak jestem sama to ledwo co mogę jedno zrobić, a najlepiej zupkę bo to najszybciej, moja mała zrobiła się taką przylepką jak idę do kuchni to i ona też wisi mi na nogach marudzi, otwiera szafiki wszystko z nich wyjmuje a i tak to ja zajmuje na chwilkę, a jak idę z nią do pokoju to już uśmiech i całkiem inna dziewczynka, teraz żałuję że przy remoncie nie połączyłam pokoju z kuchnią:confused:

Kate jestem z Ciebie dumna - muszę poczytać jak przekazać kilka rzeczy na aukcję........

Dita a Ty jak dzisiaj i Twój domowy szpital???

a co do filmów właśnie oglądałam to kinowe RANCZO - fajne i śmieszne polecam kto nie oglądał

reklama
ale wszystkich wywiało....

Agutka- hehe, a nie wiem, bo ja dziś w pracy.;-)Ja już się czuję bardzo dobrze, biore tylko antybiotyk nadal.
Glony chore - Natce gwiżdże cały czas przy oddechach, mimo, że całkiem nieźle już się czuje, a Ala jeszcze źle bo ją mocna gorączka łapie co kilka godzin..
A ogólnie w pracy do du py, nastroje grobowe, brr....

Do góry