reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

mamusie grudniowe:)

Moc prezentów od zajączka
co koszyczek trzyma w rączkach
Wielu wrażeń, mokrej głowy
w poniedziałek dyngusowy.
Życzę jaja święconego
i wszystkiego najlepszego!

kartka3-thumb.JPG

reklama
ja w pracy do 18 .................i tu pare przecinków........., no ale cóż zrobić na mie wypadło:eek:, w domku pracy duuuużo, jeszcze nic nie mam zrobione, Sławek bryka po markecie robi zakupy a ja mu przez tel mówię co ma kupić:sorry:. ...........podobno tłumy ...........a najtańszych i sprawdzonych produktów do ciasta brak:no:
Dzisiaj pewnie już nie zajrzę... mam do upieczenia Panią Walewską, Keks i do zrobienia Chatkę..może dam radę:baffled:
więc ........
TO DLA WAS MAMUŚKI

Skąd się wzięły pisanki

Stado kur z pewnej indiańskiej wioski -
a były to wszysko kury nioski.
Na podbieranie jaj się zdenerwowało,
w wojenne barwy je przemalowało.
To wszystko z o jaja troski.

W narzeczu indian kury to "anki",
bojąc się z nimi stanąć w szranki,
bo jaja groźnie wyglądały,
wszystkie plemiona indian krzyczały,
"Peace Anki!, Peace Anki!"

Ja na pamiątkę zdarzeń owych,
życzę Wam Świąt radosnych, zdrowych :tak::tak::tak:
.
Buziam mocno Was i Wasze Szkraby te biegające i te w Brzusiach :tak::tak::tak::tak:

hej hej :-)
ja dopiero wrocilam z marketu :confused2: musialam jeszcze to i owo dokupic, ehhh, plus runda po wszystkich kwiaciarniach w rumiszczy w poszukiwaniu ladnych rozowych tulipanow :-D odwiedzilam 5, zanim znalazlam wzgledne ;-) odbilo mi :-D ja mam fiola na punkcie dekoracji, wszystko musi byc i.d.e.a.l.n.e, wiec wybaczcie ;-)
dziecko jeszcze na dzisiejsza noc sprzedalam, bo bedzie mi sie platal pod nogami i z niczym nie zdaze. a tak luzik, zapuscilam dextera z n-ki i jade z koksem ;-)

kasia :-D pochwal sie efektem, hehehehe :-D trzymam kciuki za Darka ;-) ja mojemu nie zaufalam i wczoraj rundka na gdynska hale, dzisiaj wspomniana po kwiaciarniach :-D

ale najwazniejsze, ze juz glowne rzeczy mam sprzatniete, zn. lazienke, kuchnie, pokoje i garderobe. teraz tylko dekoracje, zarcie i ostatnie szlify :-)

chce sie tylko pochwalic pomyslem, jaki mamy na swieta dla malego ;-) on ma juz tyle zabawek, D. ostatnio niemal codziennie cos mu znosi, bo nowe zabawki w hurtowni ;-) ze nie dajemy mu nic, bo na rowerek, ktory mamy w planach, jest jeszcze za malo kumaty. na lato kupimy. ale poniewaz kocha balony, to mamy zamiar nadmuchac mu kilkanascie roznych i rozsypac w jego pokoiku :-) juz widze ta ogromna radosc :-D

buziaki ogromne i swiateczne dla was wszystkich!!!

jeju jakie sliczne Fasolki!!!!!!!!!!!!!!!
czarna Twoja już niedługo też taka duża będzie
Pati no no Masio pokaźnych rozmiarów jest

u nas dzień bez sprzątania tzn wszystko wysprzątałam wcześniej i ganiałam moje Potworki, żeby nie packały niepotrzebnie

święta spędzamy w rozjazdach standardowo

buziam i życzymy udanego świątecznego weekendu:tak:

pingwinek - śliczny, hehe, faktycznie podobny do kasiowatego:-D:-D:-D:-D

A propos, mnie powinno dzisiaj zalać i qrwa na razie cisza:confused2::confused2::confused2:
Schizy już dostaję, ja kiedyś naprawdę w psychiatryku wyląduję przez tę ciążofobię...:confused2:

Hej:-)

ja nie sprzątam /poza umytymi oknami, hehe/, nie gotuję, nie piekę:-p
jedziemy do mamy na święta i juz
w pon po śniadaniu do domku
a jutro na mini-imprezkę urodzinkową Karola /9 lat, siostrzeniec Pawła/
i już zostaniemy w B-wie

Kasia, Pingwinek - cos podejrzanie podobne dzieci macie;-):-D:-)

Kochane!

wesołych, zdrowych, rodzinnych i spokojnych Świat
i mokrego dynguska /ale w takie zimno, to brrrrrr/

BUZIAKI:-)

hehehe ;-)

Dita
, nie schizuj, babo. naprawde, ty jestes depresyjny typ jakis. przestan sie nakrecac na nieciekawe rzeczy i stresowac podejrzanie szarymi chmurami na horyzoncie, a bedzie ci latwiej :-)

ja wlasnie zawinelam w folijke schab ze sliwka, zeby sie marynowal do jutra. kto wie, ile mam go piec?? (mam 1kg miecha) i w ilu stopniach?

zaraz robie kisza :-)

Aenye ja pieke schaby niezaleznie od wagi po 40 minut z kazdej strony w dosyc niskiej temperaturze. U mnie na 5-6, bez termoobiegu. czesto podlewam woda, czyli co jakes 10-15 minut. No i wczesniej obsmazam na patelni, ale nie wiem jak sie robi gdy jest marynowany.

reklama
ABY NADCHODZĄCE ŚWIETA WIELKIEJ NOCY BYŁY DLA WAS BARDZO WESOŁE, MIŁE, PRZESIAKNIETE ZAPACHEM WIOSENNYCH KWIATÓW I WYPEŁNIŁY KAŻDY DZIEŃ RADOSNA NADZIEJĄ!!!

Buziam i ściskam Was i wasze dzieciaczki!:-)

Do góry