reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

mamusie grudniowe:)

Roni mojgo brata dzieci to miały od zawsze...przynajmniej tak powiedziała pani Dr że to te bóle wzrostowe....i z tego co pamiętam to bratowa smarowała im nóżki jakąś maścią rozgrzewającą dla dzieci, albo masowała oliwką a od czasu do czasu spirytusem rozcieńczonym
ale jeżeli widzisz że coś jest nie tak to ja bym zrobiła morfologię z obrazem...dlaczego nie piszę bo nie będe straszyć.....ale tak dla pewności ja bym zrobiła, znam przypadek gdzie lekarz pomyliła bóle wzrostowe z czymś innym:confused: jeśli się zdecydujesz na morfologię i będziesz znała wyniki to napiszę o co chodzi żeby wszyscy wiedzieli:confused:

a jakjuż i tak będzie pobrana krew to i OB

Ostatnia edycja:
reklama
Agutka dzieki za streszczenie;-):tak:
Ja tak sporadycznie wpadałm lukałam i wypadałam. Jak to ja:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Kasia_z na waszym watku (bo my październikowe patrzymy co nas czeka:-p) wyczytałam że imię Milan tez sie wam podoba. Jak dla mnie bomba;-)

Sugar widział Twoich kawalerów w Oliwii no no no.:tak:

kasia ja ci powiem tak, u nas na wszystkich takich palantow co jezdza bmw lub golfem, szczegolnie z taka wiocha w plastikach, mowimy Pawelki;-). Jakos kazdego pwala jakiego znam, ma cos pod deklem nie tak. Choc moj byly mial tak na imie, hue hue.
A Macki to fajne chlopaki, juz nawet nie chodzi o mojego starego, ale tak ogolnie.

sugar ja ci powiem, ze nie mam najmniejszego pojecia. Ja w tym czasie zreszta zmienilam.
lucky dzieki za zaproszenie. Tylko powiedzcta mi o co chodzi z tymi znajomymi. Bo jakos nie do konca jestem w temacie. Jakies zmiany na bb sa.

sugar co do zdjec, to powiem szczerze, myslalam, ze ladniejsze. Ale pomysl z koszulka zaje bisty. Zreszta wszystkie te zdjecia myslalam, ze bardziej efektowne.

czesc dziewczynki ja znow nie mialam czasu pisac...praca, praca a w domu jakos jak juz przed kompem usiadlam to tylko przeczytalam co u was i szlam spac :(

z ta Agata Mroz rzeczywiscie smutna sprawa:( kurcze dziewczyna w moim wieku :(

Kasia ja sobie mysle ze jak bym miala miec synka to Tomek lub Kuba, Ignas moja wielka milosc ale cos mi sie wydaje ze J tego nie zaakceptuje on woli tradycyjne imionao i jeszcze Jacek tez mi sie podoba i to wcale nie ze wzgledu na mojego J, tylko zawsze jakos to imie mi pasowalo

Sugar nie ma bo wcieło go gdzieś a nikt się nie dopominał
pewnie chcesz z maybelline wysłać co??;-)wiem bo chciałam Tobie wysłaś i wyszło, że już jesteś:-p

u nas dzień jakoś zelciał nawet nie wiem kiedy:rofl2:
jutro do domku jedziemy JUPI!!!!!!!!!

później napisze mor bo musze Mapeta położyć:nerd:

A mi się Paweł podoba,hehe:tak: I podoba(Ł) mi się Aleksander ale od jakiegoś czasu nie wiedzieć czemu robi mi się niedobrze na dźwięk tego imienia:cool2: I jeszcze Czarek mi się podoba. I Andrzej. ;-)

nonek - ty uważaj z tymi ,,wszystkimi Pawełkami" bo jak się Paweł kate dowie to sobie domek dokończysz sama:cool2::cool2::cool2:

O robocie to może napisze kiedyśtam jak znajdę chwilunię czasu, na razie pocieszam sie ze tylko do końca września i adios.
a w ogóle po artykule w gazecie zdiagnozowałam u siebie ADHD,hehe, wszystko się zgadza:cool2:

roniak
- moja Ala cierpi na bóle wzrostowe od zawsze, po prostu każdy ból nogi/ręki/nosa/czegokolwiek był diagnozowany jako ból wzrostowy.
Oczywiście od czasu do czasu miałam fazy że syf typu białaczka odpukać itp ale wszystkie badania krwi od zawsze Ala ma dobre. Leki - paracetamol i nurofen;-) Więc luuuzik:tak::tak: A jak tam dzidzia? Na świat się jeszcze nie szykuje?

reklama
Do góry