reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

mamusie grudniowe:)

witam z kawką lavazzą;-)
Sama dziś i jutro w pracy jestem to mam nadzieję ze uda mi sie zaglądać do was o ile ruchu dużego nie będzie.

reklama
Hej:-)

się witam pokawusiowo
żyjemy, żyjemy
czytam Was, ale mam moją sis w domu i nie mam czasu na neta:-(
jest fajnie, głośno i dzieciaczki cudne

Nata cofa się w rozwoju, hehehehe:-D
zaczęła pić wodę/herbatkę z buteleczki
i łazi w chodziku, hehe tzn. łapie go i nosi w powietrzu:tak:
a sama jest w środku

ale za to WOŁA i ROBI KUPĘ do ubikacji
siku już jakiś czas temu robiła

od ostataniego zdarzenia /co narobiła Nonkowi na podłogę/ już cały czas robi do ubikacji
na nocnik nie chce absolutnie:no:

wszystkim chorowitkom współczuję, bidulki
Pingwinek w końcu sę odezwałaś, super, że u was OK i bez smoka już
Nieistotna współczuję Wam tych ząbków, co za "lekarze"

Roni trzymaj się cieplutko i mocno
Kasu bidulki jesteście
Kicia współczuję, ale musi być git /i z bliznami i z Plumkiem/

Pati - no taki może być po szczepieniu, katarek, gorączka, maruda, po kilku dniach wróci do normy

Cosmo - spróbuj zmienić mleko i dawaj jej owoce, błonnik, duuużo picia

Ditka no Ala to biedactwo moje kochane i w ogóle buziam mocno

Nonek - GRATULACJE!!!

Ostatnia edycja:
o, hej kate - no to masz wesoło:-D:-D

Moja Ala już niby gorączki nie ma ale znowu ja dziś brzuch bolał. I jeszcze ma jakiś kryzys, z płaczem prosiła mnie żebym została w domu, nie szła do pracy. :-(Natalka tez płącze jak wychodze, a ja dziś i jutro po 9 godzin pracuję bo koleżanki nie ma.
fakin szit normalnie, posrane to moje życie zawodowe:baffled:

Na pocieszenie zamówiłam sobie i zjadłam obiadek - schabowy, ziemniaki i surówka za 8 zł razem z dostarczeniem do pracy,hehe;-) Było pycha;-) Teraz tylko wyrzuty sumienia zostały za te milion kalorii,hehe;-)

ciao, nie czytam bo ten ogrom mnie przeraza ;-)
my zyjemy
dzisiaj powinnam powrocic na lono internetu w domu

moja sis urodzila w koncu mala po 12 dniach o terminie, klocek 4100

bede od 3 do 7 w trojmiescie na hajnekenie i jakby co chetnie sie spotkam :tak:

sciskawki

jak wroce na dobre poprosze o streszczenie :rofl2:

hej hej,

u nas niezle, nocka super - mlode jak zasnely, tak spaly do rana spokojnie, kaszel sporadyczny. Fiol tylko w nocy sie troche zanosil od kaszlu i nie mogl zasnac z powrotem, to dostal druga dawke clemastinum - blogoslawie lekarza za recepte na to.

Maksio niezle, bez goraczki, ma katar okrutny - gile w ilosci masakrycznej wyciagam z noska :szok: i charczy, i lekko sie krztusi. niedlugo idziemy wszyscy do lekarza. brrr.

Dita
, najwazniejsze, ze smakowalo :-D a kalorie olac ;-) jeden seksik i bedzie po sprawie, a men jaki zadowolony :rofl2:

sugar
, witaj, babo :-) kurna, nie masz kiedy do tricity zjezdzac, jak wtedy, kiedy mnie nie ma?? swoja droga, oddalabym mnostwo za henia ;-) znaczy sie niewykluczone, ze jeszcze smigne, ale raczej marne szanse - nie uda mi sie sciagnac tyle mleka, zeby mlody 3 dni sie beze mnie obyl nad jeziorem, a i troche mam wyrzuty sumienia, ze rodzicow mialabym z nimi samych zostawic, hehehehe. myslalam, ze moze na jeden dzien skocze, ale troche szkoda kasy i problem logistyczny pt. dojazd. tym bardziej, ze bez auta bede. eeeech.

kasu
, wspolczuje rotawira. co za syf!

Nieistotku, trzymam kciukasy, by sie scierwo nie rozprzestrzenialo wiecej!

ja dzis szczesliwa, bo wozek przyszedl :-D ciekawe, jak wyglada na zywca :-p bo w gdyni na mnie czeka, heh.

o - jeszcze powiem że moje młode zostało dziś zaszczepione, bo jakoś z miesiac temu powinno a nam wypadło to z głowy, aż nas sama przychodnia wezwała,hehe;-)
110 zeta się poszło...;-)
Ale ze szczepieniami koniec.
Jeszcze jakoś możnaby do ortopedy... ale po co?;-) Młoda nie koślawi nóg więc chyba ni ma synsu;-)

jesuuuuu... maż mi kupił rower:eek:
czerwony rower:eek:
ful wypas rower:eek:
podobno,bo go jeszcze nie widziałam - przypedałował nim z Lublina do moich faderów 25 km i tam sobie stoi:eek:
jutro go zobaczę.:eek:

reklama
nie, no tak czasami mu odpierdziela i jest kochany:tak::-D:-D
nie, no aż sobie jutro fotkę zrobię z rowerem i wstawię :-D
a w ogóle to mam zadanie jutro wrócić nim od faderów do domu - jakieś 9 km;)

Do góry