reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
hehe, kasiu_z - najlepszego dziś dla Darka;-)
A dla kate z Pawełkiem z okazji rocznicy - duuuużo wiecej takich rocznic:tak::tak::tak:

aenye - może u nas niższe leroyu bo dopiero otworzyli, to i promocje robią jedna za drugą, ale na całej podłodze, na tej samej desce z obi zaoszczędziliśmy 300 zł:szok:

pingwinek - priv....:blink:

Acha - gratki maluchopostępowe:tak::-D

hej...
fajnie ze sie cos ruszylo na forum...

u mnie bez zmian dzien w dzien odwiedzam dzadka na intensywnej terapii, z ta roznica ze zrobili mu tracheotomie i wybudzili ze spiaczki, caly czas probuja odlaczyc od respiratora ale nie daje rady
rozmawiamy na migi bo przez ta rure nie ma glosu, a juz jest w pelni swiadomy i wszsytko kuma...

no to tyle, poza tym czuje ze popadam w depresje i czuje sie strasznie, wiele rzeczy mnie ostatnio przeraza, chyba tylko Agatka mnie trzyma przy zdrowych zmyslach

Hej hej, ja też popadam w depresję. Jakoś nie widzę końca ogólnego dnia świstaka oraz jednopensjowej porażki finansowej. No ale najważniejsze żeśmy zdrowi w miarę. :-)
Najgorsza ta pogoda beznadziejna...
Jutro jedziemy do teściów znów na tydzień. Trochę mi się nie chce w ten deszcz, może chociaż pogoda się poprawi, bo w deszczu to dzieci trochę dom roznoszą...:nerd:

Hehe depresja powiadacie...:)
Ilekroc przykladam glowe do poduszki rzeczy ktore w ciagu dnia wydaja mi sie blahe w nocy nabieraja rozmiarow...
chyba weszlysmy w taki wiek hehe

U M to raczej nie swinska grypa bo juz dzis sie ok czul i pojechal do pracy...ale stracha mielismy.

A ja nie mam czasu o depresji myśleć, zap..dol non stop, już nie mogę.....
kate - kiedy ten wyjazd nad Rokitno??? Bo musimy, ale to musimy jakoś odpocząć oboje, aaaaaaaaaaa:errr:

ee to ja mam najgorzej po przebudzeniu, straszne to, nie moge wstac i nic mi sie nie chce :((( to chyba niezalezne od wieku, do tego sie rozkladam od kilku dni bola mmnie plecy, dzis caly dzien czulam sie jak nacpana, a teraz mam 37,6 na nic sily nie mam

dziadek bez zmian, nie moga odłaczyc go od respiratora bo po godzinie strasznie ciezko oddycha i nie dalby rady sam oddychac, a on sie wkurza i chce wstac z tegp lozka bo na tym respiratorze wydaje mu sie ze wszystko dobrze no i rozrabia, chce wyciagac sobie rurki wiec go szprycuja uspokajaczami :(

Hej, hej:-)

Dita - STO LAT:tak::tak::tak:
Hehe gówniara jedna no, jeszcze z 2 z przodu:-D
No u nas 13 stuknęło, niesamowite:shocked2:
Rokitno - kochanie jedziemy 31 lipca, więc musicie być u nas 30 wieczorem
namiot i materace ze sobą, jak samochód???

Agaton współczuję bardzo, jak najwięcej z dziadkiem rozmawiajcie, a jak z rehabilitacją?

Gratki bezpieluchowców, raczkowców i pełzaków oraz chodzących dzieci
wsiem powodzenia CVowego i miłego weekendu i wypoczywającym dobrej pogody

Maju dobrze, że to nie ta choroba:szok:

Kasiu głowa do góry, na pewno coś wymyslicie:happy2:

Dla Was wszystkich Buziaki:-)

a ja sie wlasnie zatanawiam czy nie jestem w ciazy i mam ku temu wszelkie podstawy ;) musze kupic test by potwierdzic, zobaczymy ;) chcialabym synka ;)

reklama
Do góry