Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Jak nie przejdzie to niestety gonię do lekarza, ale po prostu ręce mi opadają, sypać się zaczynam coraz bardziej

no ale przyzwyczai się :-)
A na pewno i tak patrzą raczej merytorycznie, w końcu będziesz głownie pisać a nie mówić, więc luz 
Dziś np. miał iść spać, siedzi moja mama i mówi do Pepe że jak Maciek pójdzie spać to pójdziemy na dwór. na co Maciek wyrwał do drzwi z radosnym "dada!" po czym przytargał buta mojej mamy :-):-) Nieźle wykombinował 

nie jestem przyzwyczajona do porazek, niestety, zwykle wszystko mi wychodzilo! dlatego ze zlosci i wstydu pol nocy mialam myslowe, analizowalam, no masakra.. zapomniec.. chyba by najpierw zapic trzeba ;-) dzizas! ale widac tak mialo byc.
sezon jesienno-zimowo-aptekowy czas zaczac!
(trzeba było dokończyć czego efektem była fryzura na ówczesnego nonka (króciutko z lokami z tyłu;-))