reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

mamusie grudniowe:)

kamila, jak daj rade napisz szybciochem, jaki to szampon, bo ide zaraz na zakuoy do rossmana po plukanke delia do siwych i rozjasnianych kudlow ;-) ponoc dziala cuda, o ile nie przedobrze i nie wyjdzie fiolet, ale ja juz tylko na cuda licze.. dzisiaj, w dziennym swietle, czuje sie jak zdzira Tania, a maz wola na mnie Samanta... :confused2: :rofl2:

reklama
aenye - sikam. Wybacz bidulko, ale naprawde oplułam monitor:laugh2:
justysia - no to super perspektywa. ja coraz bardziej dojrzewam do tego aby w przyszlości miec coś własnego, ale na razie totalny brak pomysłu.

A co do BRW - to ja akurat jestem mega zadowolona. Salon, Ali pokój, szafy itp - cały dom prawie mamy z brw i nic, abslutnie nic sie z tym nie dzieje. Tylko jeden regał kupiliśmy gdzie indziej bo tanio, a nam potrzebny był do małego pokoiku jako biblioteka no i ten właśnie po roku się zaczął rozpadać - szuflady wypadają, z półek zrobiły się kołyski itp. A no i jeszcze łóżko mamy też nie pamiętam gdzie kupione i mnie już tak wkur..wia że chyba też będzie do wymiany. Na brw.;-)
Nie wiem, czemu wasze takie badziewne, hmm:dry:

Dita, ja nie wiem, jak u ciebie one sie w takim stanie uchowaly ;-) moze ich nie katujesz, jak przecietny uzytkownik? ;-)
ja nie zaufam tez juz brw never ever, mialam jakies polki i regal stamtad, zalamka. jak u dziewczyn, wypadaly cale szuflady, fronty, polki spadaly ze scian. dla mnie szok. niby niska cena, ale w ikei tez jest tanio, a jakos nic sie z tymi meblami nie dzieje :no:

hmm... no i moze tu jest haczyk, bo u nas brw to najdroższe meble. Serio. Ale jakośc jest naprawde nieporównywalna z innymi, a sklepów meblowych naprawde mnóstwo.
Mamy pod nosem firmowy salon brw, bez żadnych pośredników, zresztą małż im wózki serwisuje i dzięki temu mamy zniżkę;-).

Ostatnia edycja:
W Ikei o tyle fajnie że jak się dzieje to niesiesz do Ikei i bez komentarza dostajesz nowe. U nas w kuchni dwa razy złamała się śruba do mocowania uchwytu, fronty wyglądają jak po przejściu tornada (wszystko porysowane, dużo odprysnięj okleiny itd). Ale takie było założenie, tanio i do wymiany za kilka lat. Ale stół raczej z płyty nie jest robiony i nie powinno być z nim tego typu problemów co piszecie. Więc myślę że tu nie będzie jakoś źle. Zobaczymy u Dity :-)
Myślałam o Ikei ale tam nie ma fajnych stołów :no:

Co do blondu to mi super wychodzi żółty (tj zmywa mi się od razu praktycznie ten popielaty i zostaje samo rozjaśnione żółte ścierwo - jak u Aenye obecnie) Generalnie mi pomagała farba masakra Palette średni blond jak już wyglądałam jak kurczak. Ona akurat dobrze łapała i nie na żółto - z tym że ten blond taki mocno naturalny czyli myszowaty, nie piękny jasny i platynowy jak każdy chce. ;-)

Ja za to odwrotnie, zawsze chciałam mieć brąz, ale bardzo trudno mi dobrać do karnacji i przeważnie wyglądałam 10 lat starzej i odpuściłam ;-)

No my wczoraj złożyliśmy ten stół, tam każda część z twardej, zbitej, klejonej dechy - nie ma ani jednej czesci z wiór czy mdfu. Wygląda naprawde porządnie i stabilnie (zresztą waży ponad 100kg:szok:), znajomy ma właśnie taki, potwierdza że jest mega stabilny i trwały. No zobaczymy, mi wydaje się naprawdę porządny.

A mi zawsze wychodzi blond:cool2:

Hhehe Aenye blondi...sorki ale sie usmialam z procesu farbowania.

Jesli o meble chodzi to dla mnie Ikea to szajs straszny jesli chodzi o drewniane meble.

Dita stol fajny.

A Pyza dzis przechodzi sama siebie. Dopiero 11 a ja juz wyczerpana psychicznie jestem.
Dzieki bogu za zaraz do przedszkola a ja do pracy bo tragicznie by sie dzien skonczyl gdybysmy w domu zostaly.

Aenya to rossmanowy szampon silver cos tam jest jeszcze taki z londy srebrne opakowanie i fioletowa nakretka
Ja stosuje go raz w tygodniu i moj popielaty nie zółknie :tak:
A płukanki sa tez srebrne :tak: mniejsze ryzyko ze wyjdziesz fioletowa :cool2:
A mi się marzy szafa ma ktos senatora komandora czy coś takiego? Bo sie chyba zaczne rozgladac

reklama
kasia - hehe, bałagan od razu, bałaganu nie widziałaś:cool2:

Ostatnio była mowa o spektaklach, moja siostra, co generalnie ani tatru ani opery nie lubi wczoraj była właśnie w Wawie na Upiorze w operze, wróciła zachwycona. Aż mi żal d ściska, bo sama bym na taki musical coś chętnie poszła... byłam kiedyś tylko na Metro i byłam również zachwycona.
A już najbardziej przeżywała młoda to, że w Złotych Tarasach przed spektaklem spotkały Damiana Aleksandra i pogadały z nim;-):-D
eeech:sorry:

Do góry