reklama
CHolerka a mi się już tak pyszczek drze od ziewania, ze nie wyrabiam...
Idę spać chyba bo zaraz tu na siedząco komara przytne...
Roni jakby co to pamiętaj, że my wszystkie jesteśmy z Tobą...
JEszcze prośba do "nowych" mamuś (pingwinek, aga, kuleczka, oczekująca itd) o podesłanie mi na priva swoich danych typu nr. telefonu, meil, skype, gg w celu dołączenia do listy kontaktowej, która to nam służy do porozumiewania się wrazie jakiejś konieczności..
Idę spać chyba bo zaraz tu na siedząco komara przytne...
Roni jakby co to pamiętaj, że my wszystkie jesteśmy z Tobą...
JEszcze prośba do "nowych" mamuś (pingwinek, aga, kuleczka, oczekująca itd) o podesłanie mi na priva swoich danych typu nr. telefonu, meil, skype, gg w celu dołączenia do listy kontaktowej, która to nam służy do porozumiewania się wrazie jakiejś konieczności..
ale sie tu dzieje, ja byłam w szpitalu , 4dni dzidzia sie spieszy termin przesuniety na 23 listopada, ale zostaje grudniówka hehe, miałam złe wyniki moczu okazało sie ze jest kamien na nerce i robi blokade i dlatego zle sa wyniki zaleczyli infek i jestem dzis wypuszczona do domu, moj syn juz jest wiellki 3300 jak nie lepiej gotowy do porodu lozysko 3 stop , drobne złogi (nie wiem o co chodzi te złogi)_ czop wypadł 20 dni temu, bola pachwiny uda, skurcze brzuch sie napina jak kamien, zastepca ordynator amowi zebym szla do domu nawet jak mam wracac w nocy to i tak lepiej dojzewac w domu jak jest oki, pomyłka w terminie ok 3- 4 tyg , z pierwszego usg, dziecko rozwiniete teraz zalezy od niego skurcze mam cały czas ale porodu n ie przegapie kolezanka przy mnie dzis rodzila w szpitalu, skonczyla cesarka zielone wody, jak macie obawy lepiej do lekarza szczegolnie jak sa slabsze ruchy miedzy skurczami, ktg miałam skurcze 50 % , moze to jeszcze potrwa ale napewno nie do grudnia chyba hehehe. wazne ze jestem w domu . ]
jestem ciekawa jak RONI nasza koleżanka!!
jestem ciekawa jak RONI nasza koleżanka!!
Roni ty się śpiesz bo Ci się megik w kolejke wepcha
megik a swoją drogą to jak maluch dobrze rozwinięty i wszystko gra i buczy do produ to my czekamy z niecierpliwością i na Ciebie. Zdawaj relacje a jakby co to wyśli smsa do którejść o rozdwojeniu
chociaż.
No Marek dobrze, że z nią jesteś bo już wogóle byśmy ze strachu umarły o naszą mamusie, że ona tak biedna sama z tym wszystkim! Niech wypoczywa. Miłej nocki.

megik a swoją drogą to jak maluch dobrze rozwinięty i wszystko gra i buczy do produ to my czekamy z niecierpliwością i na Ciebie. Zdawaj relacje a jakby co to wyśli smsa do którejść o rozdwojeniu

No Marek dobrze, że z nią jesteś bo już wogóle byśmy ze strachu umarły o naszą mamusie, że ona tak biedna sama z tym wszystkim! Niech wypoczywa. Miłej nocki.
..aenye
Mama grudniowa'06
Roniaczku, tylko ty mi tu nie dziekuj! tylko nogi zaciskaj
my sie niezmiernie cieszymy, ze zafundowalas nam moc wrazen - fajna rozgrzewka przed prawdziwym porodem!
pewnie bylas u lekarza? Jak tam malenstwo? ile wazy?
a mi sie dzisiaj snilo, ze Roni urodzila........... DZIEWCZYNKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no normalnie taki realistyczny sen mialam, ze hej! i odwiedzilam cie w szpittalu, malutka byla taka sliczna (zastanawialas sie, czy jej nie dac Janina z tego wszystkiego ;-) ), a ty plakalas, ze macie cala wypraweczke pod chlopca, i nawet wozek takie ma ciemne kolorki... hehehehehehe ;-)
Megik - no, dziewczyno, teraz ty nas mozesz postresowac... jejku, ale mamy fajnie na grudniowkach, dwie przyczajone listopadowki na ostatnich nogach!! PROBA GENERALNA
trzymaj sie, kochana, zaciskaj nozki i choc twoj dzidzius calkiem spory, to przytrzymaj go jeszcze :-) :-) :-)
buziaki zmykam zalatwiac mieszkanie!!!!!!

pewnie bylas u lekarza? Jak tam malenstwo? ile wazy?
a mi sie dzisiaj snilo, ze Roni urodzila........... DZIEWCZYNKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no normalnie taki realistyczny sen mialam, ze hej! i odwiedzilam cie w szpittalu, malutka byla taka sliczna (zastanawialas sie, czy jej nie dac Janina z tego wszystkiego ;-) ), a ty plakalas, ze macie cala wypraweczke pod chlopca, i nawet wozek takie ma ciemne kolorki... hehehehehehe ;-)
Megik - no, dziewczyno, teraz ty nas mozesz postresowac... jejku, ale mamy fajnie na grudniowkach, dwie przyczajone listopadowki na ostatnich nogach!! PROBA GENERALNA

buziaki zmykam zalatwiac mieszkanie!!!!!!
M
MariaOla
Gość
Roni ..... dzielna kobito
zmobilizowałaś nawet stycznióweczki do zrobienia listy kontaktów, do pomyślenia o torbach do szpitala i nauczyłaś nie panikować przy pierwszym skurczu. Za co cię serdeczne dzięki :-) Teraz już będę do was zaglądać niemal codziennie, bo te wrażenia jakich nam dostarczyłaś to najlepsza szkoła rodzenia ;-)
Powodzenia Wam wszystkim

Powodzenia Wam wszystkim

M
MariaOla
Gość
U nas większość czeka na dzień matki pieniężnej i leci po zakupy typu bellki, wkładki laktacyjne itp ...
reklama