reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
CHolerka a mi się już tak pyszczek drze od ziewania, ze nie wyrabiam...
Idę spać chyba bo zaraz tu na siedząco komara przytne...
Roni jakby co to pamiętaj, że my wszystkie jesteśmy z Tobą...

JEszcze prośba do "nowych" mamuś (pingwinek, aga, kuleczka, oczekująca itd) o podesłanie mi na priva swoich danych typu nr. telefonu, meil, skype, gg w celu dołączenia do listy kontaktowej, która to nam służy do porozumiewania się wrazie jakiejś konieczności..

ale sie tu dzieje, ja byłam w szpitalu , 4dni dzidzia sie spieszy termin przesuniety na 23 listopada, ale zostaje grudniówka hehe, miałam złe wyniki moczu okazało sie ze jest kamien na nerce i robi blokade i dlatego zle sa wyniki zaleczyli infek i jestem dzis wypuszczona do domu, moj syn juz jest wiellki 3300 jak nie lepiej gotowy do porodu lozysko 3 stop , drobne złogi (nie wiem o co chodzi te złogi)_ czop wypadł 20 dni temu, bola pachwiny uda, skurcze brzuch sie napina jak kamien, zastepca ordynator amowi zebym szla do domu nawet jak mam wracac w nocy to i tak lepiej dojzewac w domu jak jest oki, pomyłka w terminie ok 3- 4 tyg , z pierwszego usg, dziecko rozwiniete teraz zalezy od niego skurcze mam cały czas ale porodu n ie przegapie kolezanka przy mnie dzis rodzila w szpitalu, skonczyla cesarka zielone wody, jak macie obawy lepiej do lekarza szczegolnie jak sa slabsze ruchy miedzy skurczami, ktg miałam skurcze 50 % , moze to jeszcze potrwa ale napewno nie do grudnia chyba hehehe. wazne ze jestem w domu . ]
jestem ciekawa jak RONI nasza koleżanka!!

Roni ty się śpiesz bo Ci się megik w kolejke wepcha:-p

megik a swoją drogą to jak maluch dobrze rozwinięty i wszystko gra i buczy do produ to my czekamy z niecierpliwością i na Ciebie. Zdawaj relacje a jakby co to wyśli smsa do którejść o rozdwojeniu:tak:chociaż.

No Marek dobrze, że z nią jesteś bo już wogóle byśmy ze strachu umarły o naszą mamusie, że ona tak biedna sama z tym wszystkim! Niech wypoczywa. Miłej nocki.

Roniaczku, tylko ty mi tu nie dziekuj! tylko nogi zaciskaj :-D my sie niezmiernie cieszymy, ze zafundowalas nam moc wrazen - fajna rozgrzewka przed prawdziwym porodem!
pewnie bylas u lekarza? Jak tam malenstwo? ile wazy?

a mi sie dzisiaj snilo, ze Roni urodzila........... DZIEWCZYNKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no normalnie taki realistyczny sen mialam, ze hej! i odwiedzilam cie w szpittalu, malutka byla taka sliczna (zastanawialas sie, czy jej nie dac Janina z tego wszystkiego ;-) ), a ty plakalas, ze macie cala wypraweczke pod chlopca, i nawet wozek takie ma ciemne kolorki... hehehehehehe ;-)

Megik - no, dziewczyno, teraz ty nas mozesz postresowac... jejku, ale mamy fajnie na grudniowkach, dwie przyczajone listopadowki na ostatnich nogach!! PROBA GENERALNA :-D :-D :-D trzymaj sie, kochana, zaciskaj nozki i choc twoj dzidzius calkiem spory, to przytrzymaj go jeszcze :-) :-) :-)

buziaki zmykam zalatwiac mieszkanie!!!!!!

Roni ..... dzielna kobito :tak: zmobilizowałaś nawet stycznióweczki do zrobienia listy kontaktów, do pomyślenia o torbach do szpitala i nauczyłaś nie panikować przy pierwszym skurczu. Za co cię serdeczne dzięki :-) Teraz już będę do was zaglądać niemal codziennie, bo te wrażenia jakich nam dostarczyłaś to najlepsza szkoła rodzenia ;-)
Powodzenia Wam wszystkim :laugh2:

reklama
Do góry