Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
jego słowa to "mama"..... i to by było na tyle
a nie przepraszam i od dwoch dni "nienie"
a reszta to "bleblanie", "gęganie"
z głupa zapytałam gdzie ma paluszki i wiecie co?? pokazał paluchy u nog
a nie uczyłam go nigdy!!!! gdzie jest "oko" owszem wałkowalismy
tylko jak zakładałm skarpety, czy obcinałam pazurki czy całowałam stópki mówiłam "paluszki śmierdziuszki" i widocznie skojarzył
tez mam znajomą, która pracowała w takiej branży i chyba nie dam Milanowi takiej "dorosłej"
w ogóle ciężko trafić na dobre parówki. Nienawidzę parówek po których woda w garnku jest tak tłusta,że można by było jeszcze na niej sos zrobić
ooo a nie pytałaś dlaczego??? czasem prowadze w ten sposób Milana, ale to nie wiedziałam, że może szkodzićostrzegała żeby nie prowadzać za palce do przodu.

Fesh u nas to ze względu na przywiedzione do środka stópki, dopóki chodzi bokiem to nóżki same się kształtują. Potem odpowiednie buciki i nie będzie problemu. I tu zdziwiła mnie przy rozmowie od bucikach, bo odradziła Bartki... poleca za to pumę i ecco na pierwsze buciki. Z stosunkowo miękkim zapiętkiem i nie usztywnioną kostką, co by nóżki mogły pracować i swobodnie się rozwijać
pewnie jakby było mnie stać na "Bartki" to bym kupiła Milanowi w wiedzy ze są bardziej odpowiedniejsze dla jego nóżek niż "Pumy"
nie przypuszczałam póki co jesteśmy przy "Nike";-)
i jaka opalona na buźce
, ale na tym zdjeciu to nie ty???
obstawiam, że siostra;-), która została mamą chrzestną ;-)
zrobie zapasy wanili na caaaaałe lato
Milan spokojny, noce ładnie sypia (no moze nie najgorzej) i dzis rzadka kupka:-( i za cholere nie moglam dojsc od czego bo z posiłków zadnej nowosci nie było i przeszło mi ze może ząb ale bez entuzjazmu do tego podeszłam. Otwieram ta malutka buziule patrze a tam szpilka na górze:-):-):-) dziecko juz wycałowane całe z radości:-):-):-)