marzenka21
Fanka BB :)
paulus witamy:-)
ja sama jestem tu nowa ale pewnie wiesz
no to powiedz cos wiecej o sobie jak twoj maluszek:-)
ja sama jestem tu nowa ale pewnie wiesz

no to powiedz cos wiecej o sobie jak twoj maluszek:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Hej jestem tu nowa do tej pory udzielałam się na innych wątkachmam na imię Paula mam 20 lat i od czterech tygodni-od 28 grudnia jestem mamusią Aleksa
mogłabym do was dołączyć?[/QUOTWitaj Paula w naszym gronie:-)
scarlet zajmujesz sie fotografia??? sama robilas te zdjecia??? mnie osobiscie podobaja sie z drugiego posta bodajze 6 gdzie Zu sie usmiecha i sepia jak spi z raczka miedzy szczebelkami;-)
i na pewno też przytyła, bo je jak szalona.

) 
No ale ogolnie juz lepiej. 

O ja tez bardzo lubie robic zdjecia!!! ale odkad zaszlam w ciaze troche sie opuscilam:-( ale nadrobie na wiosne juz mam nowe koncepcje:-) musze sobie sciagnac bo ja dzialam w corelu photo-paint12 ;-) i skonczyly mi sie pomyslyTo moja hobbyJa robie fotki w Corelu i Corel Paint Shop Pro X2.
Wrzucilam jescze na jedno forum o fotografii i obaczymy co mi doradzą.
Zuzie mierzyłam dzisiaj centymetrem i szok przeżyłam. Wychodzi 81-82 cmi na pewno też przytyła, bo je jak szalona.
hehe a teraz krece M na nowy obiektyw
hej jestem tu nowa do tej pory udzielałam się na innych wątkachmam na imię paula mam 20 lat i od czterech tygodni-od 28 grudnia jestem mamusią aleksa
mogłabym do was dołączyć?