reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamusie jako ciężarówki po raz drugi :)

Sweety nie wiem, ale nie spotkalam sie jeszcze z balsamem ktory 'opala' rownomiernie i wyglada natularnie. Pogoda zaraz bedzie, opalisz sie na podworku.
Ja w tym roku do PL przylece w lipcu i bede jako jedyna blada...wrrrrrrrr..... bede lezala plackiem chyba pierwszy tydzien;)

reklama
Ja mam sprawdzony - dove summer glove:-), fajnie skóra po nim wygląda. To nie jest samoopalacz taki typowy, nigdy nie zostawił mi smug.
Może to śmieszne, ale ja nie znoszę np. bladych nóg, a w szpitalu nie dość, że będę nosić koszulę - a tych też nie lubię, na codzień tylko piżamki, a jak już koszulka...to z takich zdecydowanie sexi;-), to jeszcze będe prezentować koszarnie blade kończyny....brrrrr.

To wcale nie smieszne, tez nie lubie byc blada...ale np. solarium tez nie znosze...oj bede swiecila w PL w tym roku;)
a co do balsamu to ja bym uzywala normalnie, nie wierze ze kremy moga miec jakikolwiek wplyw na ciaze.

My sweety ten z dove jest b. fajny, tez go uzywalam. Ja bym sie tylko bala przebarwien, ale na twarzy, a nogi to sobie smaruj, zwlaszcza, ze juz i tak koncowka ciazy:-)

My sweety ten z dove jest b. fajny, tez go uzywalam. Ja bym sie tylko bala przebarwien, ale na twarzy, a nogi to sobie smaruj, zwlaszcza, ze juz i tak koncowka ciazy:-)

Tak też zrobię, maluch już w zasadzie bezpieczny, poza tym ten balsam z tego co wiem nie zawiera retinolu, kofeiny itp substancji zabronionych w ciąży. Mnie chodzi głównie o nogi...no może dekolt.

ollena ja kupilam te ciuszki bo na nie zachorowalam inaczej bym nie kupowala dla obydwu plci heh, a ze kosztowaly po 2zl

Ostatnia edycja:
sweety - można używać balsamów brązujących! Ja używałam, nawet w szpitalu ;P garnier (chyba) taki w sprayu - ten to równo opalał :D i tym byłam na swoim ślubie w ciąży spryskana - super był!!!
Nawet twarz, wszystko równomiernie pokrywał. A dove summer glove był dla mnie za słaby, bo ja mam cerę śniadą trochę, oliwkową taką i ja nawet zimą jestem (szczególnie ręce, brzuch) jak opalone :)

a co do ZZO - to ja nie chcę tylko ze względu na kasę...
Jakbym gdzieś znalazła taki przepis, że to musi być za darmo to co innego... ale jak nie mam, to mi mogą powiedzieć płać i nie cierp, albo nie płać i płacz...

Ostatnia edycja:
reklama
Wiecie co Wam powiem...krew mnie zalewa jak slysze o tym, ze kaza kobietom placic za znieczulenie przy porodzie. No zesz k... w jakich czasach i gdzie my zyjemy. Ja rozumiem, ze moga byc jakies przeciwwskazania, ale jak mozna skazywac kobiete na bole, ktore doprowadzaja ja do krzyku i traumy. Co to klinika wetrynaryjna!!! Przepraszam za takie niesmaczne porownanie, ale to jest nieludzkie... I jak jeszcze slysze, ze kaza rodzacym w ciszy znosic taki bol to sie we mnie budzi agresja.

Do góry