Hej:-)
Jestem :-) jeszcze w dwupaku, choc dzisiaj juz myslalam, ze urodze bo czuje sie jakby mi maly juz sie pchal na calego, chyba ustawil sie w kanale rodnym, bo bardzo naciska na "wyjscie" , momentami nie moglam chodzic. Byla u mnie przyjaciolka, pogadalysmy, zjadlysmy dobry obiadek jej roboty i moj sernik. Stwierdzila, ze bardzo spuchl mi nos i powinam urodzic dziwczynke hahaha to z powodu pogorszenia sie moich atutow wizuwalnych:-)))) Dobrze, ze po porodzie twarz robi sie znow normalna i znika ta wstretna opuchlizna. Mşalam dzisiaj tragiczna noc, spalam cale 3 godziny...
Rysia wygladasz dobrze, podkrec troszke koncowki i usmiechnij sie:-) Mozesz tez sobie troszke podniesc wlosy z tylu na czubku glowy i zaraz bedzie fajna fryzura.
Wiem jakim koszmarem jest gdy obetna Cie duzo krocej niz bys chciala, ja bedac w ciazy z Melisa poszlam podcic koncowki, a glupia baba obiela mi z 15 lub 20 cm i wycieniowala cale wlosy. Bylam zalamana, ale na szczescie w ciazy bardzo szybko mi rosna wlosy, a do tego czlowiek sie przyzwyczaja do zmian.
Nikola daj znac jak po wizycie.
Sweety jak tam wyniki ?
Ollena wspolczuje i jeszcze raz wspolczuje. Ja raz mialam "tam" jakies dziwne zapalenie, chyba nawet nie hemoroidy, myslalam , ze zeswiruje, w nocy szalalam z powodu dolegliwosci. W koncu poszlam do lekarza, dostalam tabletki i jakies 2 mascie i przeszlo. Oby nigdy wiecej sie nie powtorzylo.
Fiolecik dzieki za wiadomosci o Alebur, trzymajmy za nia kciuki&
Ullanka jak bedziesz mogla to daj jak najszybciej znac, myslami jestem z Toba.