reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamusie jako ciężarówki po raz drugi :)

reklama
u mnie w pracy jest aleksander i od początku zaznaczal ze alek a nie olek i się wszyscy przyzwyczaili
a ja swojego ola na ala bym nie zamieniła ;-)

ULLANA będzię dobrze, życzę Ci żebyś szybko zobaczyła kolejne dwie kreseczki.

OLLENA tak Kacperek urodził się z taką bujną czupryną.

NIKOLA czasami na koniec ciąży jak coś jest nie tak lub jak już jest ciąża przenoszona wody mogą być zielone i śmierdzące.

Dorotka sliczny brzuszek :-) a te wody zielone to wtedy, kiedy dziecko wydala smółkę jeszcze w lonie matki, trzeba wtedy jak najszybciej 'wyciagnac' dziecko, o moze dojsc do zakazenia.

Witam sie

Sweety ja nie potępiam kobiet, ktore dla wygody posobno biorą CC ich cialo ich decyzja mnie nic do tego...ja mam taki a nie inny stosunek do samego CC :)

Aldo no nas sam projekt wyniesie okolo 12 tysięcy do tego budowa u wyposażenie domu to juz nie wspomnę...a kuchnie musze mieć 14 m2:):)

Fiolecik jak masz za wysoką prolaktynę pewnie da Ci Bromergon. Jeżeli faktycznie go dostaniesz musisz uważać bo ma spore skutki uboczne... Wszystkiego Naj :):)

Agula no ja całe zycie w bloku a na dom ide... mam taką nadzieje:):)

Aldo dzieki za info od Izy :)

Ullana tulam :*

Rysiu trzymam kciuki daj znac

Nicolla śliczny brzuc:)

Dorotar super wyglądalaś:)

nikolaa jak po dentyscie mnie chyba tez bedzie czekal bo cos mnie zab boli od paru dni

ale sie wkurzylam wrocilam dzis do domu sama, mala u Babci a w domu ziemniakow ani zadnego pieczywa ani ziemniakow wrr i teraz bede czekac na m do 22

Pada, pada....jak dobrze, moje krzaczki w ogrodzie potrzebowały tego:-).
Odebrałam wyniki moczu i morfologii z labo, wszystko ok, żadnych bakterii, białka...:-):-):-).

A mnie imie Aleksander podoba sie wlasnie z powodu tego Olka, OLusia :-) Nie rozumiem tez osob ktore daja dziecku na imie Aleksander a pozniej poprawiaja wszystkich naokolo...'nie wolno mowic Olek tylko Alek itp'. Mam kolezanke, mozna powiedziec znajoma juz teraz ktora dala synowi Aleksander a poprawia wszystkich, ze on jest Aleks/x. Nie rozumiem dlaczego poprpstu nie dala mu tak na imie..

dorotar uwielbiam takie czuprynki u malenstw :-)

A mnie dzis caly dzien te skurcze mecza...co chwile mozna powiedziec mam taki skurcz:( przystaje i ledwo dysze, podczas siedzenia czy lezenia tez...

Gdzie ta Rysia??? Mam jej nr, ktora chciala? nie mam nic na koncie a napisalabym sms, moze ktoras napisze?

reklama
Ollena - przeslij mi numer do Rysi, napiszę do niej, bo też się martwię.
Dorotar - oglądałam, "pięknie wyreżyserowany" spektakl zrobili. A potem wywiad z dziewczyną, która leczy się od lat na epilepsję, która mam wrażenie, nie do końca poczytalna była w momencie gdy zabiła swoje dziecko i nafaszerowana prochami. I ona odsiaduje wyrok 12 lat...a oni robią z siebie pokrzywdzonych celebrytów.
Cała ta sprawa jest po prostu śmierdząca.

Ostatnia edycja:
Do góry