reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Ja pierdzielę Mou widzisz??? na serio???
Jak się powiększy zdjęcie i spojrzy od dołu (DESPERACJA) to może faktycznie coś zobaczycie

To przecież nawet nie poranne sikanie, tylko wieczorne i to po kawce o 18

Ostatnia edycja:
reklama
Moniś - płytkowy jest dość czułym testem, może rano nie było jeszcze wykrywalnego stężenia hcg? Zrób test z samego rana jutro. Masz jeszcze taki sam test jak ten ze zdjęcia?

Moniś ja też cosik widzę:-) Musiałam laptopa przekręcać i pod światło zobaczyć ale jest cień!!!AAAA kolejny berek!!!! Ale szczęśliwy ten luty kurcze;-) Może jak ja bym zadziałała to coś by z tego było????Ech nie będę się zastanawiać bo zwariuję!!! Daj jutro zdjątko, ale ja myślę że nie ma się nad czym zastanawiać i będzie kolejna dzidzia!!!

Fioletowa ja też nie jjem mięsa od 98 roku:-) Możemy sobie piątaka przybić!!

Ostatnia edycja:
Dobra. Jutro robię rano test. W środę kolejny. Zobaczymy. Staram się nie myśleć, ale serducho mi trzepoce :tak:
Objawów nie mam wcale, ale myślę, ze to indywidualna sprawa. Zobaczymy jak sytuacja się rozwinie. Mam nadzieję, ze po mojej myśli.

Moniś! Czekam na jutrzejszy poranny test, ale już teraz Ci gratuluje! Ja też miałam ostatnią miesiączkę 10 lutego... i też chce drugą kreskę.., ale poczekam bo w pierwszej ciąży wyszedł mi pozytywny test dopiero w 34 dc...
ale cieszę się Twoim szczęściem:biggrin2:

Moniś - czekam na kolejne zdjęcie z jutra :-)

A ja muszę się pochwalić :-)
Moje małe śpi jeszcze w pieluszce ale w ciągu dnia nie ma pieluchy w ogóle. I właśnie przed chwilką obudziła się i powiedziała że chce siusi do nocniczka a nie do pieluszki. Sama! Nie mówiłam jej nawet jeszcze że w nocy może siusiać jak w dzień. Sama na to wpadła :-) jestem z niej dumna ! :-)

reklama
Hej
Tani paskowy test wyszedł tak samo słaby jak wczoraj. Muszę skoczyć po taki jak ten na zdjęciu żeby mieć odniesienie do wczorajszego....

Bystra dziewczynka ta Twoja córcia MOU:)

Ostatnia edycja:
Do góry