Justysaa no to już czuję miedzy nami więź psychiczną:-) Bo moja córcia w kwietniu skończy 5 latek i też pracujemy nad rodzeństwem

Nie gadają Ci wszyscy że między dziećmi nie może być za duża różnica wieku??? Bo mnie już to wk.....a:-) A jeśli mogę spytać ile masz latek???
Synuś mój skończy w lipcu 6 lat no i w sumie 8 m-cy pracujemy. Młody się dopytuje, upomina, prosi o rodzeństwo - i tu mnie najbardziej boli, że nie mogę zajść :-(
A co do rodziny to też, że już powinniśmy, że młody już taki duży, że na co czekam.
W końcu wkurzyło mnie to i powiedziałam wprost, żeby się zastanowili nad takimi wywodami, bo czasem po prostu nie tak łatwo. I się odczepili

Ja mam niebawem 30 lat, M 35 no i gin mi powiedziała, że powoli wchodzimy w wiek, w którym trzeba się troszkę napracować by osiągnąć cel ...
Fakt dopiero w zeszłym roku odważyłam się starać. Bardzo bałam i generalnie wciąż się boję zajść w ciąże.
Mam czasem takie chwile, że mnie ciśnie, że zżeram oczami maleństwa czy ciążowe brzuszki a czasem przytulam się z M i modlę się by nie zajść..... Dziwna ze mnie staraczka

Generalnie to mi się podobają rodzinki gdzie trojka maluchów jest i to takie raz po raz - rozczulam się na taki widok. I w sumie gdybym mogła cofnąć czas to pewnie bym zdecydowanie wcześniej zaczęła się starać ...