enya81
Fanka BB :)
Mou jak będę brała 2 x1 tabletkę dowcipnie to OK??? Bo ja do tej pory lutkę brałam tylko na wywołanie @, i profilaktycznie sama sobie dawkę ustaliłam. Do gina na razie nie dzwonię, wiadomo z jakich względów...
Ale szok
Ja to jeszcze jestem w szoku że w ogóle się udało.To już jest postęp....Wymodliłam cud, wymodlę i dzidzię:-) Z każdą minutą coraz bardziej w to wierzę!!! Ale podziękuję dopiero jak przeżyję pierwsza wizytę coby nie zapeszyć...
A tak w ogóle to powiem Wam że to chyba te zioła tak mi pomogły...Wiele dobrego o nich czytałam i ja w sumie po odjęciu tych cykli gdy męża nie było piłam je jakieś 3 miesiące i udało się. One są niby na PCO ale stymulują po prostu jajeczkowanie i podejrzewam że mają coś wspólego z LH.
Ale widzę że Mou Ty jesteś lepsza w wynalazkach:-) Jakiś nowy przysadziłaś
Ale ja wierzę we wspomagacze i wynalazki

A tak w ogóle to powiem Wam że to chyba te zioła tak mi pomogły...Wiele dobrego o nich czytałam i ja w sumie po odjęciu tych cykli gdy męża nie było piłam je jakieś 3 miesiące i udało się. One są niby na PCO ale stymulują po prostu jajeczkowanie i podejrzewam że mają coś wspólego z LH.
Ale widzę że Mou Ty jesteś lepsza w wynalazkach:-) Jakiś nowy przysadziłaś

Ostatnia edycja: