reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Mou jak będę brała 2 x1 tabletkę dowcipnie to OK??? Bo ja do tej pory lutkę brałam tylko na wywołanie @, i profilaktycznie sama sobie dawkę ustaliłam. Do gina na razie nie dzwonię, wiadomo z jakich względów...:eek: Ale szok:szok: Ja to jeszcze jestem w szoku że w ogóle się udało.To już jest postęp....Wymodliłam cud, wymodlę i dzidzię:-) Z każdą minutą coraz bardziej w to wierzę!!! Ale podziękuję dopiero jak przeżyję pierwsza wizytę coby nie zapeszyć...

A tak w ogóle to powiem Wam że to chyba te zioła tak mi pomogły...Wiele dobrego o nich czytałam i ja w sumie po odjęciu tych cykli gdy męża nie było piłam je jakieś 3 miesiące i udało się. One są niby na PCO ale stymulują po prostu jajeczkowanie i podejrzewam że mają coś wspólego z LH.

Ale widzę że Mou Ty jesteś lepsza w wynalazkach:-) Jakiś nowy przysadziłaś:-D Ale ja wierzę we wspomagacze i wynalazki:p

Ostatnia edycja:
reklama
A ja w tym cyklu nie mam żadnego ciążowego (został mi jeden cyfrowy) ale trzymam go na potwierdzenie. Tych paskowych nie mam i chyba nie zamówię, co by nie szaleć jak zwykle. Zobaczymy ile warta jest moja silna wola...

enya, Ty to nawet nie wiesz jak ja się cieszę, ale jak miałoby nie wyjść przy takim molestowaniu męża, w te dobre dni i jak była pewność, że pęcherzyk pękł :-)

enya, właśnie przeglądałam testy u tego sprzedawcy (ciążowe) i się zastanawiałam, ale u mnie zboczenie zawodowe daje się we znaki i strasznie przycinają na przesyłce :szok: (wiem poprostu ile przesyłka kosztuje+ koperta), ale i tak pewnie zamówię u nich, zastanawiałam się właśnie na d zestawem testów owu+ ciążowe...no nic, może kupię ciążowe, a jak @ się pojawi zamówię owu :sorry:

Hehe ja w tym cyklu to zużyłam prawie wszytskie 40 testów owu - zostały mi raptem 3 czy 4. Dobra jestem:-) Robiłam je jak opętana - wciągnęło mnie to testowanie, a że z natury jestem niecierpliwa no to cóż....

A ja w tym cyklu nie mam żadnego ciążowego (został mi jeden cyfrowy) ale trzymam go na potwierdzenie. Tych paskowych nie mam i chyba nie zamówię, co by nie szaleć jak zwykle. Zobaczymy ile warta jest moja silna wola...Enya - tak, dokładnie tak bierz. Co do wynalazków moich to ten obecny okazuje się jest stosowany w Uk już od dawna i ze skutkiem Przez przypadek na niego trafiłam właśnie na angielskim forum. Oby podziałał :-) A ja w tym cyklu nie mam żadnego ciążowego (został mi jeden cyfrowy) ale trzymam go na potwierdzenie. Tych paskowych nie mam i chyba nie zamówię, co by nie szaleć jak zwykle. Zobaczymy ile warta jest moja silna wola...

reklama
qwa ale mnie zgaguje po tych świętach...masakra :confused2:

dobra uciekam...dziś mi już oczy wysiadają, towar dwa dni wystawiałam i przed kompem siedziałam...uciekam "kuchenne rewolucje obejrzeć" a potem zatopić się w książkę w łóżeczku obok chrapiącego mężulka

dobrej nocki

Ostatnia edycja:
Do góry