reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Mou skąd ja to znam, aczkolwiek ostatnio zamówiłam 10 i wykorzystałam tylko 3...ale mocno odciągałam się od szfki w łazience :-D:-D:-D...dostałam info, że wiesiołek został wysłany, więc mam nadzieję, że jutro będzie :tak:

reklama
Mou ja przed badaniami jak byłam z Sebkiem z nerwów jadłam slodkie... badanie trwało ponad godzinę potem lekarka zabroniła mi sie przed badaniami objadać :) maluch się obraca tylko nie tak jak powinien :-D

odebralam wyniki moczu... mam nieliczne bakterie... pewnie cos znowu na nie dostanę...

wysłałam właśnie moich ukochanych męża i córcię do pizzerni po pizze, zachciało mi jak nie wiem...R stwierdził dziś, że nie powinniśmy się za często kochać, bo to chyba nie wskazane przy chęci zajścia w ciążę, więc ja mu na to, że zaczęłam brać takie wspomagacze...powiedział, że dobrze wiedzieć, że jest tylko po to potrzebny żeby zrobić dziecko :szok: (hmmm, żeby jeszcze zrobił?) oczywiście odpowiedziałam mu, że coś mu się we łbie poprzekręcało, bo przecież to ja mam ochotę się teraz bzykać a jakbym go chciała tylko do jednego używałabym go tylko w dni płodne...normalnie mnie pokqrwił....:wściekła/y:

hmm, zabrzmiało jakby mi się zachciało pizzy, bo się zdeberwowałam, nie...pizzy zachciało mi się wcześniej :-D

Pajkaa - Ty to masz pecha kochana z tymi bakteriami, dobrze że już półmetek :tak:
A jak Ty jadłaś słodycze to jak dzidzia miała w brzuchu nie tańcować??? :-D Te podskoki to żeby zmieniało pozycję :tak: a nie tańczyło oberka :-D;-)

Wymarzłam niemiłosiernie, jak odbierałam niunię to zerwał się okropny wiatr i ulewa, ledwo doszłam do przedszkola, więc albo jutro będę miała wysoką temperaturę bo będę przeziębiona, albo niiiiską z osłabienia. wrrrr... tak czy siak, acard wzięłam przed południem żeby widzieć jaka jest różnica w temperaturze.

Dotka - no, na pizzę miałabym ochotę... kłótnię też mam zaliczoną hi hi :-) Temu mojemu też się klepki czasem odklejają niestety... :)

Ostatnia edycja:
Dotka - no, na pizzę miałabym ochotę... kłótnię też mam zaliczoną hi hi :-) Temu mojemu też się klepki czasem odklejają niestety... :)

męskie uroki, czasem bardziej powaleni niż my podczas PMS'u :eek:

Mou, wygrzej się koniecznie...

Pajkaa, a co dostawałaś na bakterie w moczu?

Ostatnia edycja:
jezdem jezdem ;-)

fiolecik, a ja mocno zaciskam kciuki, żeby to było plamienie a nie @ i coś jednak się udało...są dwa wyjścia, albo z wycieńczenia organizmu ostatnimi chorobami przesunęła Ci się @, albo to bardziej optymistyczne zafasolkowałaś czego życzę Ci z całego serducha :-)

z wycieńczenia to chyba nie, teraz się czuję jak młody bóg, no ale ja już przerabiałam 37 dniowe cykle więc jestem przygotowana
ale...

fioletowa a u ciebie jak??? to @???? miewasz takie plamienia?

no właśnie, ale nie i nie
nigdy nie miałam jednego dnia plamień i spokoju potem [dziś nie mam śladu na wkładce]
jak do jutra nie dostanę to robię testa, bo wszystko mnie boli, a krwi ani śladu - wczoraj byłam przekonana że to @, ale tylko trochę plamień a dziś niiiiiiic
czyżby jednak sylwester w szpitalu ;-)

heh! Fioletowa pewnie zaskoczyła i się ukrywa teraz hi hi :-)

fioletowa zdumiona dziś latała po mieście - trzeba było zrobić zakupy, bo wczoraj w domu miałam tylko marchewkę, pietruszkę, seler, kilka ziemniaków i trochę kiszonej kapusty, zgadnijcie co było na obiad i dlaczego kapuśniak ;-)
a dziś najpierw rodzice obskoczyli rynek [mmm botwinka i szpinak] potem ja większe zakupy
i w ramach relaksu kupiłam sobie balerinki ;-) i wciągnęłam nowy telefon ;-)

fioletowa wyłaź :-p

no przecież jestem ;-)

pajkaa życzę żeby szybko wytłukli bakterie

oooo Fioletowa!!!! oby oby! ale by było super! a sprawdzałaś przy szyjce? bo jak tam nic nie ma to ja jestem dobrej myśli :-)

Jajnik mnie przed chwilą mocno bolał- takie jakby pieczenie czułam. Ciekawe... i prawa pierś też w pewnej chwili tak zabolała że mi syk przez zęby przeszedł...

reklama
mou wiesz za ja sobie nie grzebię, co najwyżej u ginki w lusterku oglądam ;-)
wolę nie ruszać, a wiesz jeśli to TO to tym bardziej nie ruszę, nie po ciąży z rozwarciem w 19 tc ;-)

a tu miTENki
100_2382.jpg 100_2374.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry