K
reklama
K
Kinga85
Gość
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
heloł laski
łobuz śpi, a ja ledwo żywa, a z trudem ściągnął mnie z wyra po 9... spać mi się chce [pewnie przez deszcze] ale zaczęłam się doszukiwać innych objawów [cycki mi się tkliwe zrobiły - ale to pewnie za mały biustonosz hahahaha]
no cóż misiąc temu to był ostatni dzień cyklu - teraz nastawiam się na testy w razie co gdzieś ok 29 czerwca... chyba że w sobotę zrobię, bo mamy robić grilla i heh nie wiem czy mam pić tylko piwko czy nic ;-)
łobuz śpi, a ja ledwo żywa, a z trudem ściągnął mnie z wyra po 9... spać mi się chce [pewnie przez deszcze] ale zaczęłam się doszukiwać innych objawów [cycki mi się tkliwe zrobiły - ale to pewnie za mały biustonosz hahahaha]
no cóż misiąc temu to był ostatni dzień cyklu - teraz nastawiam się na testy w razie co gdzieś ok 29 czerwca... chyba że w sobotę zrobię, bo mamy robić grilla i heh nie wiem czy mam pić tylko piwko czy nic ;-)
Dotkass
fiolecik, hehehe ja też zaczynam mieć wymyślone objawy...z tym, że u Ciebie to ja myślę, że na rzeczy coś jest
zapomniałam Wam napisać, rano jak brałam prysznic, wpada moja córcia z rysunkiem (jest na etapie robotów) robot i mały robocik w brzuchu u robota mamy
jakoś tak od słowa do słowa, i okazało się, że Amelcia już wie, że ja w ciąży jestem i będzie miała rodzeństwo
zobaczymy jaki z mojej córci jasnowidz
kiedyś w sumie przewidziała jakim samochodem będziemy jeździły i na dodatek jaki kolor będzie tego samochodu...miesiąc po tym jak powiedziała, "wiesz bo ja będę miała Peugeota niebieskiego i będę nim z Tobą jeździła" dostałam w prezencie od R mamy samochód...i tu uwaga- właśnie taki 

zapomniałam Wam napisać, rano jak brałam prysznic, wpada moja córcia z rysunkiem (jest na etapie robotów) robot i mały robocik w brzuchu u robota mamy

hehe dotkass to trzymam kciuki, a mi tez niech jakąś fasolkę w brzuchu wywróży... bo ja nie jestem do tego przekonana... wiesz wszystkie te objawy już miałam, wszystkie je da się wytłumaczyć... wieć pewnie znów tylko psycha mi siada
Dotkass
... wiesz wszystkie te objawy już miałam, wszystkie je da się wytłumaczyć... wieć pewnie znów tylko psycha mi siada
hmmm, to zupełnie jak ja, dlatego nawet staram się nie doszukiwać, ale tylko się STARAM a same wiecie jak to jest

reklama
K
Kinga85
Gość
no dziewczyny na 18 idę do ginka
trzymajcie kciuki za mnie....oby coś doradził w końcu sensownie i zgodził się zrobić zabieg.
trzymajcie kciuki za mnie....oby coś doradził w końcu sensownie i zgodził się zrobić zabieg.